Βάζει δύσκολα στον "Αναστό"

από AllAboutARIS

Σε σταυρόλεξο για δύσκολους λύτες θα εξελιχθεί για τον Νίκο Αναστόπουλο η ταυτόχρονη παρουσία τόσο καλών επιθετικών στην ομάδα.

Για ένα προπονητή η ταυτόχρονη παρουσία καλών παικτών στην ίδια θέση είναι ευχή και κατάρα. Ευχή γιατί δεν έχει να σκοτίζεται σε περίπτωση τραυματισμών ή τιμωρίας και κατάρα γιατί είναι αναγκασμένος να βρει τρόπους να τους χωρέσει στην ενδεκάδα. Εναν τέτοιο ευχάριστο πονοκέφαλο θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Νίκος Αναστόπουλος στην επίθεση του ΑΡΗ λείαν συντόμως. Η καλή εκκίνηση του Καπνίδη που έχει βρει δίχτυα στα δυο πρώτα ματς της σεζόν, η παρουσία του Λεωνίδα Κυβελίδη που σιγά-σιγά θα είναι 100% έτοιμος και προσεχώς και του Κόκε θα δημιουργήσει ενα προβληματισμό στον έλληνα τεχνικό. 

Η προοπτική συνύπαρξης των δυο αρχικά στην ενδεκάδα είναι κάτι που θα απασχολήσει τον 47χρονο προπονητή. Είναι κάτι που εμμέσως πλην σαφώς είπε και ο Ανδρέας Σκέντζος χθες στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι μη αποκλείοντας την περίπτωση να τους δούμε και μαζί στο βασικό σχήμα. Κάτι που προφανώς θα σημαίνει και αλλαγή σχηματισμού. Ενα 4-4-2 που μόνο άγνωστο δεν είναι στον Αναστόπουλος. Θα φανεί…

Προτεινόμενα Άρθρα