Κέρδισε τη Καβάλα και παραιτήθηκε!

από AllAboutARIS

Συνεχείς οι εξελίξεις στην ομάδα από τη Κρύα Βρύση

Παρά τη νίκη του κόντρα στη Καβάλα ο Απόλλων Κρύας Βρύσης ψάχνει το νέο του προπονητή καθώς παραιτήθηκε ο Δημήτρης Τομπάζης.

Η κίνηση αυτή οφείλεται σε προσωπικούς λόγους όπως αναφέρει η ομάδα μέσω ανακοίνωσης της.«Από την διοίκηση του Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝΑ 1960 ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ανακοινώνεται ότι λύθηκε η συνεργασία με τον προπονητή κ. ΤΟΜΠΑΖΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ μετά την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους. Τον ευχαριστούμε για την συνεργασία μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην συνέχεια της προπονητικής του καριέρας. Παραμένει ένας φίλος της ομάδας μας !»Αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ωστόσο εξέλιξη υπήρξε και στο μεταγραφικό τομέα,αφού η ομάδα της Κρύς Βρύσης απέκτησε ως ελεύθερο από τον Πιερικό,τον Τσιρλίδη Γιώργο.Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση: «Από τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ 1960 ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ανακοινώνεται ότι αποκτήθηκε ο 23 χρονος Θεσσαλονικιός στην θέση του Σέντερ Φορ ΤΣΙΡΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ. Ο Γιώργος έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΩΜΗΣ, στον ΠΙΕΡΙΚΟ, στην PELISTER BITOLA (πρωτάθλημα Σκοπίων) και στον ΤΥΡΝΑΒΟ 2005 από τον οποίο και αποκτήθηκε ! Του ευχόμαστε καλωσόρισε στην ομάδα μας με υγεία και πάντα επιτυχίες !»

Προτεινόμενα Άρθρα