Ο πρώην προπονητής του ΑΡΗ διέψευσε με γραπτή του δήλωση δημοσίευμα ιστοσελίδας ότι είχε κληθεί στην κοπη πίτας αλλά δεν έδωσε το παρών. Μάλιστα κάνει λόγο και για σκοπιμότητα, πανικό του κατασκευαστή της είδησης για ένα τόσο απλό ζήτημα.

Ο πρώην προπονητής του ΑΡΗ, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, προέβη σε γραπτή δήλωση, παίρνοντας θέση για όσα γράφτηκαν για τον ίδιο από συγκεκριμένο site κατά την εκδήλωση της κοπής πίτας των βετεράνων της ομάδας.

Τώρα πόσο σημαντικό είναι το αν κλήθηκε ή όχι από τους Βετεράνους και πήγε ή δεν πήγε για τον ένα ή τον άλλο λόγο είναι στην κρίση του καθενός. Το γεγονός όμως ότι συγκεντρώθηκε κόσμος γιατί είχε- την λάθος έστω πληροφορία- ότι θα πήγαινε ο Καλαιτζίδης είναι αυτό που χρίζει προβληματισμού. Γιατί ο κόσμος μαζεύτηκε από έξω…

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Διαψεύδω κατηγορηματικά το ρεπορτάζ αθλητικής ιστοσελίδας, σύμφωνα με το οποίο επρόκειτο να παραβρεθώ στην κοπή της πίτας των βετεράνων του ΑΡΗ και δεν το έκανα επειδή η «είδηση» της παρουσίας μου «έγινε γνωστή στους φίλους του Άρη οι οποίοι αποφάσισαν να βρεθούν στο μέρος όπου θα γινόταν η εκδήλωση και να αντιδράσουν για την παρουσία του πρώην τεχνικού της ομάδας», όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ.

Δεν συνηθίζω να πηγαίνω σε εκδηλώσεις, πόσω δε μάλλον… απρόσκλητος, αφού δεν είχα καμία πρόσκληση από τους βετεράνους του ΑΡΗ.

Αντιλαμβάνομαι την σκοπιμότητα του ρεπορτάζ, καταλαβαίνω τον πανικό του «κατασκευαστή της είδησης», αλλά η γύμνια του είναι τόσο φανερή, που την βλέπουν, πλέον, ακόμη κι όσοι δεν ήθελαν μέχρι πρότινος να δουν…»

Προτεινόμενα Άρθρα