Αγοράζει για να… πουλήσει τον Μοράτα η Ρεάλ

από AllAboutARIS

Εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στην Γιουβέντους

Ο Ισπανός φορ από την ώρα που αποχώρησε από τη «βασίλισσα» έχει απασχολήσει πολλάκις την πρώην ομάδα του, η οποία τον είδε να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στη Γιουβέντους ενώ πέρυσι, ήταν η αιτία για να αποκλειστεί από το Champions League, καθώς με δικά του γκολ την άφησε εκτός.

Στο συμβόλαιό του υπάρχει ρήτρα επαναγοράς (σ.σ. στα 30 εκατομμύρια ευρώ), την οποία προτίθεται να ενεργοποίησει η «βασίλισσα», έτσι ώστε να τον… πουλήσει! Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η «As», πολλές «μεγάλες» ομάδες έχουν στρέψει τα βλέμματά τους προς τον Μοράτα, όπως μεταξύ άλλων οι Άρσεναλ, Μπάγερν Μονάχου και Μάντσεστερ Σίτι.

Ο ίδιος πάντως δεν «καίγεται» για επιστροφή στη Μαδρίτη, αλλά εάν γίνει εκείνη το φετινό καλοκαίρι, ίσως είναι πολύ σύντομη. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Ρεάλ θέλει να εκμεταλλευτεί τη ζήτηση προς το πρόσωπο του Μοράτα και να βγάλει κέρδος, παίρνοντάς τον πίσω και πουλώντας τον άμεσα, κοντά στο ποσό των 50 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο γενικός διευθυντής της «Γηραιάς Κυρίας» πάντως, Μπέπε Μοράτα, ελπίζει πως ο ισπανικός σύλλογος θα αναλογιστεί εκ νέου την κατάσταση και δεν θα προχωρήσει στην επαναγορά του παίκτη, αποσκοπώντας μόνο σε περισσότερα χρήματα.

Όπως και να έχει όμως, υποστηρίζεται πως οι «μπιανκονέρι» εξετάζουν ήδη εναλλακτικές σε περίπτωση που ο Ισπανός φορ αποχωρήσει, με τον Αλέξις Σάντσες να βρίσκεται στην κορυφή, την ώρα που τα βρετανικά Μέσα θεωρούν αρκετά πιθανή την έξοδό του από το «Έμιρεϊτς».

Προτεινόμενα Άρθρα