Το εξτρά κίνητρο των… μικρών

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι προπονήσεις και τα φιλικά μετά το φινάλε της σεζόν, θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και ως… μπόνους για κάποιους από τους παίκτες της ομάδας και συγκεκριμένα τους νεαρούς.

Για τους περισσότερους και πιο έμπειρους ρόστερ που… τράβηξαν το κουπί την φετινή σεζόν, είναι λογικό το διάστημα αυτό να αποτελεί τυπική διαδικασία, αναμένοντας φυσιολογικά τις καλοκαιρινές διακοπές τους και κάποιες στιγμές ξεκούρασης. Οχι όμως και τους «μικρούς».

Παίκτες όπως οι Μαζουλουξής (φωτό), Μπουλγκουρίδης, Ιακωβίδης, Ανδρεάκος Σταυρίδης, βλέπουν την περίοδο αυτή μετά το τέλος του πρωταθλήματος, ως μία ευκαιρία να… ψηθούν παραπάνω στην πρώτη ομάδα και σαφώς να δείξουν περισσότερα πράγματα στον Νίκο Αναστόπουλο. Αυτό γίνεται μέσα από τις προπονήσεις αλλά και από τα φιλικά που δίνει ο ΑΡΗΣ αυτό το διάστημα, τα οποία μπορεί να έχουν ως στόχο την συντήρηση της ομάδας, αλλά για τους νεαρούς δεν ισχύει το ίδιο, αφού έστω κι έτσι συλλέγουν επιπλέον παραστάσεις. 

Ο 58χρονος τεχνικός σίγουρα έχει μία «γεμάτη» εικόνα για τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές μετά από τόσους μήνες, δεν σταματάει όμως να τους «τσεκάρει» εν όψει της νέας χρονιάς. Και αυτό θα συνεχίσει να κάνει μέχρι τη ολοκλήρωση των προπονήσεων στις αρχές Ιουνίου.

Προτεινόμενα Άρθρα