"Έβαλα το 1.2 εκ ευρώ, δουλειά και όχι λόγια"

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

"Πριν από λίγο κατέθεσα το 1.2 εκ ευρώ, δεν χρειάζονται λόγια, μόνο δουλειά", η τοποθέτηση του κ. Καρυπίδη στο AllAboutARIS

Συνεπής στην δέσμευση του, ο 38χρονος επιχειρηματίας κατέβαλε τα 1,2 εκατ. ευρώ και θα ηγηθεί της νέας ΠΑΕ. Δρομολογούνται από εδώ και πέρα οι εξελίξεις για την επόμενη ημέρα της ομάδας με τον Θεόδωρο Καρυπίδη στο τιμόνι του, θα πορευτεί ο ΑΡΗΣ και την νέα αγωνιστική περίοδο, η οποία θα τον βρει στην Φούτμπολ Λιγκ.

Λίγο πριν τις 14:00, ο 38χρονος επιχειρηματίας κατέβαλε τα 1,2 εκατ. Ευρώ για το νέο μετοχικό κεφάλαιο και έτσι θα αποτελέσει τον νέο μεγαλομέτοχο των «κίτρινων», όντας συνεπής στην δέσμευση του για την καταβολή των χρημάτων και την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ.

“Πριν από λίγο κατέθεσα το 1.2 εκ ευρώ, δεν χρειάζονται λόγια μόνο δουλειά”, η τοποθέτηση-επιβεβαίωση του κ. Καρυπίδη στο AllAboutARIS

Η εξέλιξη αυτή σώζει τον ΑΡΗ από το ενδεχόμενο να χάσει κι άλλο πολύτιμο χρόνο με το άνοιγμα του λογαριασμού στο κοινό και δρομολογεί τις εξελίξεις για τους «κίτρινους» σε όλα τα επίπεδα, με το ΓΕΜΗ και φυσικά το μεταγραφικό να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο από σήμερα.

Προτεινόμενα Άρθρα