«Ψάχνεται» για την ενδεκάδα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ξεκίνησαν οι δοκιμές εν όψει Αιγινιακού

Ο ΑΡΗΣ από χθες κινείται σε ρυθμούς Αιγινιακού και ο Νίκος Αναστόπουλος καταστρώνει ήδη τα πλάνα του για την αναμέτρηση της ερχόμενης Τρίτης. 

Ο 58χρονος τεχνικός δεν έχει καταλήξει ακόμα στους «11» που θα χρησιμοποιήσει στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν. «Ψάχνεται» για συγκεκριμένες θέσεις και στις τρεις γραμμές, δείχνοντας ωστόσο κάποια πρώτα δείγματα των όσων σκέφτεται.

Στην άμυνα, εφόσον ο Ραούλ Μπράβο προλάβει να είναι έτοιμος, θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Ιντζίδη. Σε αντίθεση περίπτωση, το πιο πιθανό είναι ο Καράμπελας να παίξει ξανά στα στόπερ μετά το φιλικό με τον Πανθρακικό, ο Τζανακάκης να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας και ο Μπούρμπος το δεξί.

Στον άξονα, οι… χαμηλές πτήσεις του Αντρέου είναι πιθανό να τον αφήσουν εκτός ενδεκάδας, με τον Ανάκογλου να είναι ο βασικός υποψήφιος για να τον αντικαταστήσει, παίζοντας ως εσωτερικό χαφ με τον Τάτο και τον Ρόβα μπροστά από τα στόπερ. 

Στις πλευρές, η μία θέση λογικά θα καλυφθεί από τον Ντούνη και την άλλη ένας εκ των Μιλούνοβιτς ή Μπαργκάν. Ο Ιλιτς από τη στιγμή που έδειξε ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί αγωνιζόμενος στη γραμμή, διεκδικεί μαζί με τον Καπνίδη την θέση στην κορυφή της επίθεσης, ελλείψει και του τιμωρημένου Τζεμπούρ.

Προτεινόμενα Άρθρα