Οι νίκες που θα τον ξανακάνουν "Aris Thessaloniki"

από AllAboutARIS

Την προηγούμενη εβδομάδα ο ΑΡΗΣ ηττήθηκε με το βαρύ 4-1 από τον Ολυμπιακό στον Πειραιά.

Ένα σκορ το οποίο σίγουρα δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα και είναι πέρα για πέρα άδικο για τους “κίτρινους”.

Οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη έπαιξαν καλύτερα στα πρώτα 25 λεπτά του αγώνα, έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να προηγηθούν και παράλληλα ατύχησαν διότι οι γηπεδούχοι ήταν απίστευτα εύστοχοι στο συγκεκριμένο ματς.

Εντούτοις αυτή η ήττα δεν είναι ικανή να χαλάσει το καλό κλίμα στις τάξεις των “κίτρινων” και να τους αποκλίνει από τον βασικό στόχο ο οποίος είχε τεθεί από την αρχή της χρονιάς: Την έξοδο στο Europa League της σεζόν 2019/2020.

Με τον ΑΡΗ να είναι ακόμη εντός 5αδας μετά τα τρία σερί ντέρμπι, θεωρώ πως τα δύο επόμενα ματς με Απόλλων Σμύρνης και ΟΦΗ (δύο ομάδες που την δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκονται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού) θα κρίνουν σε τεράστιο βαθμό την έξοδο στα Ευρωπαϊκά κύπελλα της επόμενης σεζόν και την επιστροφή του “Aris Thessaloniki” στο λεξιλόγιο των Ευρωπαίων ποδοσφαιρόφιλων.

Οι επιστροφές των Μάρτιν Τόνσο και Νίκολας Ντιγκινί (του οποίου η απουσία φάνηκε στον Πειραιά) είναι ευχάριστα νέα στα αυτιά του Σάββα Παντελίδη. Αν όχι στον αγώνα της Δευτέρας τότε στον αγώνα με τους Κρητικούς,  ο οποίος θα γίνει στο τέλος του μήνα, θα τους απολαύσουμε ξανά στον αγωνιστικό χώρο βοηθώντας την ομάδα.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και σε συνδυασμό με το δύσκολο πρόγραμμα του Ατρομήτου, ο ΑΡΗΣ κρατάει την τύχη και τα κλειδιά της…4ης θέσης στα χέρια του. Αρκεί να κερδίσει τα δύο “εύκολα” παιχνίδια (αν υπάρχουν τέτοια για τον ΑΡΗ) με τον Απόλλων Σμύρνης και τον ΟΦΗ. Όλα αυτά θα συμβούν εφόσον συνεχίσει να έχει την ίδια πειθαρχία και σοβαρότητα, στοιχεία που τον διακρίνουν τον τελευταίο ενάμιση μήνα.

Προτεινόμενα Άρθρα