Κατάθεσε όλα τα στοιχεία…αθώωσης η ΠΑΕ ΑΡΗΣ

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Κατατέθηκε το υπόμνημα και πλέον αναμένεται η απόφαση για το αν η υπόθεση μπει στο αρχείο- αναφορικά με τον ΑΡΗ- ή αν θα πάει και σε ακροαματική διαδικασία

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ κατέθεσε σήμερα υπόμνημα στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ για την υπόθεση Λάσκοφ και παρέθεσε όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν ξεκάθαρα ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση πλαστογραφίας. Υποστηρίζει με αποδείξεις ότι ουδεμία ευθύνη φέρει για την πλαστογραφία του Σκοπιανού ποδοσφαιριστή και πλεον δεν υπάρχει καμία απολύτως δικαιολογία από την πλευρά της επιτροπής για να συνεχίσει να ταλαιπωρεί τον ΑΡΗ.

Θα πρέπει εντός των ημερών να ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ καθώς ακόμα και παραπομπή σε ακροαματική διαδικασία θα συνιστά ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, καθώς με βάση τα στοιχεία είναι ξεκάθαρο το ποιος και γιατί έκανε την πλαστογραφία, δεν προκύπτει καμία εμπλοκή της ΠΑΕ και δεν είχε βέβαια και κανένα απολύτως όφελος η ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Το φυσιολογικό θα είναι εντός των ημερών η επιτροπή δεοντολογίας να ανακοινώσει ότι δεν υφίσταται εμπλοκή της ΠΑΕ ώστε να σταματήσει η αναπαραγωγή ενός καθαρά επικοινωνικά στημένου θέματος. Αυτό βέβαια θα είχε ήδη συμβεί αν ο ΑΡΗΣ είχε κερδίσει τον Παναθηναικό, αλλά και πάλι μπορεί να γίνει αν την Κυριακή διατηρηθεί η διαφορά των 7 βαθμών από τον ΠΑΟ.

Αξιο φυσικά σχολιασμκού ότι για το -10 της ΑΕΚ δεν γίνεται ουδεμία απολύτως αναφορά…

Προτεινόμενα Άρθρα