"Λίγοι στην Ελλάδα έχουν την ποιότητα του Θωμά"

από Νίκος Παπαδόπουλος

"Πιστεύω θα βοηθήσει τα μέγιστα"

Ο Θωμάς Ναζλίδης είναι πιθανό να αποτελέσει την πρώτη προσθήκη στο ρόστερ του ΑΡΗ για τη νέα σεζόν. Και ένας από τους ανθρώπους που τον γνωρίζουν αρκετά καλά, είναι ο Δημήτρης Σίτσας. 

Ο πρώην τεχνικός του ΑΡΗ ήταν από τους πρώτους προπονητές του 30χρονου επιθετικού όταν ακόμα έκανε τα πρώτα του βήματα στον Ιωνικό Διαβατών, ενώ συνεργάστηκαν μαζί και φέτος στην ΑΕΛ. 

Ο Σίτσας φιλοξενήθηκε στον “Libero 107,4” και στην εκπομπή “Μπαλαντέρ”, εκφράζοντας την γνώμη ότι ο Ναζλίδης θα βοηθήσει τον ΑΡΗ στη Super League, μιλώντας με κολακευτικά λόγια για τον ποδοσφαιριστή. 

“Είναι απίστευτος παίκτης. Δεν θα βοηθήσει απλά. Για πέντε χρόνια, μπορείς να έχεις ένα “δεκαροεννιάρι” που μπορεί να σε βοηθήσει σε πολλά πράγματα. Εχει απίστευτα χαρακτηριστικά, που δεν μπορείς να βρει εύκολα αυτή την εποχή σε Έλληνα ποδοσφαιριστή. Την ποιότητα του Θωμά, πολύ λίγοι την έχουν στην Ελλάδα. Δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι. Ο,τι και να μου πουν, δεν αλλάζω γνώμη για τον Θωμά. Τον ξέρω από μικρό παιδί και δουλέψαμε φέτος στη Λάρισα. Κάθε χρόνο έχει μία σταθερή παρουσία με 8-10 γκολ. Επίσης δημιουργεί μέσα στο γήπεδο. Πιστεύω θα βοηθήσει τα μέγιστα αν τελικά έρθει στον ΑΡΗ”, ήταν η τοποθέτηση του 

Προτεινόμενα Άρθρα