Ανικανότητα και ατυχία…

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ στο ξεκίνημα του 2014 συνάντησε ατυχία και ανικανότητα που πλέον τον φέρνουν σε κατάσταση… μηχανικής υποστήριξης μετά την ήττα με 0-2 από τον Απόλλωνα.

Ο ΑΡΗΣ στο ξεκίνημα του 2014 συνάντησε ατυχία και ανικανότητα που πλέον τον φέρνουν σε κατάσταση… μηχανικής υποστήριξης μετά την ήττα με 0-2 από τον Απόλλωνα. Απίστευτα-τραγικά λάθη στην άμυνα και από τον Διούδη, χαμένο πέναλτι και σωρεία ευκαιριών έδωσαν μία ανέλπιστη νίκη στον κάκιστο Απόλλωνα (με εξαιρετικό Τζόρβα). Ο ΑΡΗΣ κατάφερε να χάσει το ματς από μία ομάδα με 6 τελικές, ενώ είχε 18, δοκάρι και πέναλτι που πήγε στα…περιστέρια!

Ο Σούλης Παπαδόπουλος ξεκίνησε με τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια, κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Πουλίδο, Ηρακλή, τον Καραγκούνη δεξιά και τον Τσουμάνη αριστερά στα μπακ.
Στα χαφ σε σχήμα ρόμβου βρέθηκαν οι Παπαδόπουλος, Οικονομόπουλος, Σουνάς και στην κορυφή ο Αγκάνθο, ενώ στην επίθεση ξεκίνησε το δίδυμο Μανιά, Αγγελούδη.

ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τον ΑΡΗ, καθώς μόλις στο πρώτο λεπτό ο Πετρόπουλος πήρε την κεφαλιά από τον Πουλίδο, ο Μίνγκας έγινε κάτοχός της και με φοβερό σουτ νίκησε τον Διούδη για το 0-1.
Ο ΑΡΗΣ για μία ακόμα φορά είχε κενά μεσοαμυντικά με αποτέλεσμα σε κάθε φάση σχεδόν ο Απόλλωνας να μπορεί να γίνει απειλητικός. Μεσοεπιθετικά Αγκάνθο και Σουνάς προσπαθούσαν να βρουν Μανιά και Αγγελούδη χωρίς όμως επιτυχία στα πρώτα 20΄ παρά την κατοχή της μπάλας.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗ

Στο 21 ο Σουνάς εκτέλεσε το  φάουλ ο Ηρακλής έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Τζόρβας κράτησε το 0-1 με εντυπωσιακή απόκρουση. Στην επόμενη φάση και πάλι ο Ηρακλής απείλησε με το κεφάλι, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
Ο ΑΡΗΣ συνέχισε να πιέζει με διάφορα στημένα γύρω από την περιοχή και καλές εκτελέσεις από τον Σουνά, αλλά το ημίωρο έκλεισε με το 0-1.
Ο ΑΡΗΣ διατήρησε την κατοχή και προσπαθούσε με μεγάλες μπαλιές να βρει το κεφάλι του Αγκάνθο ή του Μανιά χωρίς όμως επιτυχία. Στο 38 ο Οικονομόπουλος απείλησε από μακριά, αλλά ο Τζόρβας έδιωξε σε κόρνερ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΔΟΚΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΥΝΑ

Στο 45ο ο Μανιάς σε μία θεωρητικά χαμένη μπαλιά πρόλαβε τον Τζόρβα και πλάσαρε προς την εστία, αλλά έσωσε ο Χατζηζήσης. Στην εξέλιξη της φάσης ο Σουνάς έκανε φοβερή ενέργεια και σουτ, αλλά η τύχη γύρισε την πλάτη στον ΑΡΗ καθώς η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια έσκασε εκτός εστίας για να παραμείνει το 0-1 στο πρώτο ημίχρονο, καθώς η κεφαλιά του Μανιά που πήρε το ριμπάουντ έφυγε άουτ.

ΜΠΗΚΕ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο ΑΡΗΣ μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο, όπως τελείωσε το πρώτο με δυο μεγάλες ευκαιρίες. Στην μία ο Σουνάς σούταρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων και στην άλλη ο Τζόρβας απομάκρυνε το σουτ του Αγγελούδη. Αυτή ήταν και η τελευταία ενέργεια του Αγγελούδη που έδωσε στο 54 την θέση του στον Ρένια.

ΟΛΕΘΡΙΟ ΛΑΘΟΣ ΔΙΟΥΔΗ ΚΑΙ 0-2

Ο ΑΡΗΣ πίεζε για το γκολ της ισοφάρισης και ο Τζόρβας κρατούσε το μηδέν, αλλά ο Απόλλωνας πέτυχε το 0-2 μετά από ολέθριο λάθος του Διούδη και κεφαλιά του Πετρόπουλου στο 60.

ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Στο επόμενο λεπτό ο ΑΡΗΣ είχε την ευκαιρία να μειώσει στο καθαρό πέναλτι που κέρδισε, αλλά ο Παπαδόπουλος το έστειλε ψηλά άουτ μέσα σε αποδοκιμασίες.  Στο 69 ο Αγκάνθο και Πουλίδο εξ επαφής με τον Τζόρβα δεν τα κατάφεραν και η μπάλα έφυγε κόρνερ σε μία ακόμα μεγάλη ευκαιρία. Ο Σούλης πέρασε τον Τσουκάνη στην θέση του Παπαδόπουλου που αποδοκιμάστηκε λόγω του χαμένου πέναλτι.

Ο ΑΡΗΣ συνέχισε να απειλεί, έχασε κι άλλες ευκαιρίες με Μανιά και Πουλίδο, αλλά ο Απόλλωνας πήρε μία νίκη χωρίς καν να το καταλάβει πως και πλέον ο ΑΡΗΣ χρειάζεται ένα θαύμα για να σωθεί, ειδικά αν τελικά πέσουν 3 ομάδες.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ (Παπαδόπουλος): Διούδης, Καραγκούνης, Πουλίδο, Οικονομόπουλος, Σουνάς, Αγκάνθο, Αγγελούδης (54 Ρένια), Τσουμάνης (77 Καραγιάννης), Παπαδόπουλος(74 Τσουκάνης), Μανιάς, Ηρακλής

Απόλλων Σμύρνης (Σάντσεζ): Τζόρβας, Χατζηζήσης (68 Σόουζα), Δεληζήσης, Κόρμπος, Παντελιάδης, Πετρόπουλος (90 Μπάρκογλου), Αλβάρεζ, Μίνγκας, Φαρινόλα (46 Ντάλμπεργκ), Αργυρόπουλος, Τσοκάνης

Προτεινόμενα Άρθρα