«Μας εκπλήσσει κάθε μέρα ο Κάλας»

από AllAboutARIS

Ο διευθυντής του Εμπορικού Τμήματος και των Δημοσίων Σχέσεων του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΡΗ, Γιώργος Γιακουμίδης μίλησε για τον Άλεξ Κάλας, τους παλαίμαχους τους οποίους η ομάδα πρέπει να έχει στο πλευρό της.

Ο κ. Γιακουμίδης τοποθέτηθηκε για διάφορα θέματα

Για τις κινήσεις που γίνονται με τους βετεράνους ειπε στον Αρενα: «Είναι πολύ σημαντικό για κάθε ομάδα το ζωντανό κομμάτι της ιστορίας να είναι δίπλα. Θέλουμε να τιμήσουμε και να εξακολουθούμε να τιμούμε τους ανθρώπους που έκαναν τον ΑΡΗ μεγάλο. Ο κ. Χρηστίδης ήρθε μετά από 42 χρόνια σε αγώνα του ΑΡΗ και αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Έχουμε σχέδια με βετεράνους στο μέλλον και θα τα υλοποιήσουμε. Όλη η πολιτική του ακολουθώ είναι ιδέες του κ. Κάλας».

Για τον Άλεξ Κάλας:  «Κάθε μέρα μας εκπλήσσει. Διαβάζει και παρακολουθεί κείμενα και πράξεις άλλων ομάδων. Μου έχει ζητήσει να στείλω μια επιστολή υποστήριξης στον κ. Κοντονή για την πάταξη της βίας, εγώ το αμέλησα και αυτός γνώριζε πως ήδη το έχει κάνει η ΑΕΚ. Είναι πολυάσχολος αλλά βρίσκει τρόπους να ενημερώνεται και αυτό δείχνει πόσο σοβαρά έχει πάρει την υπόθεση του ΑΡΗ».

Για τα παράπονα του Ακροποτάμου:  «Δεν θέλω να μπω σε καμία διένεξη όταν δεν υπάρχει αντικείμενο διένεξης. Έχουμε πολλές προκλήσεις που γίνονται για να δημιουργηθεί ντόρος και να γίνει κάτι και μέσα και έξω από τον ΑΡΗ. Κάθε μέρα υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να αναδείξουν πρόβλημα εκεί που δεν υπάρχει. Είναι κοινή απόφαση να αποκατασταθεί ο ΑΡΗΣ εκεί που πρέπει. Όταν θα ωριμάσουν οι συνθήκες θα είμαστε έτοιμοι να μιλήσουμε».

Για την προσπάθεια που γίνεται:  «Γίνεται μια δουλειά και αξίζει να γίνει ιδιαίτερη μνεία σε αυτό. Μέσα σε δύο μήνες έχουν αποκατασταθεί αρκετά πράγματα. Στόχος μας είναι να προχωρήσουμε στο πρωτάθλημα και να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση».

Για το αγωνιστικό τμήμα:  «Ο κ. Καλαιτζίδης και ο κ. Κούης έχουν κάνει τα απαραίτητα για να βελτιώσουν την κατάσταση και να εμπνεύσουν τα παιδιά που παίζουν στον ΑΡΗ να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό».

Για τις κινήσεις που θα γίνουν στους εμπορικούς χώρους:  «Έχει γίνει ένα πολύ μεγάλο μέρος της προεργασίας αλλά δεν μπορεί να γίνει κάτι αν δεν ανέβει κατηγορία η ομάδα και αν το γήπεδο δεν είναι στην ιδιοκτησία του κ. Κάλας».

Για την πιθανότητα να μην ανέβει ο ΑΡΗΣ: «Υπάρχει σχέδιο και για αυτό, ελπίζω να μην χρειαστεί να το χρησιμοποιήσουμε. Βέβαια, δεν θα κάνουμε κάτι που θα πλήξει την ιστορία του ΑΡΗ αλλά υπάρχει ένα δεύτερο πλάνο σε περίπτωση που ο ΑΡΗΣ δεν κερδίσει την πρώτη θέση. Πάντα υπάρχουν λύσεις. Εγώ είμαι βέβαιος πως δεν θα χάσουμε την άνοδο».

Ο δεύτερος δρόμος δεν είναι η απόκτηση ΑΦΜ όπως έσπευσαν κάποιοι από μονοί τους να αφήσουν να διαρρεύσει με προφανείς τους στόχους, αλλά οι κινήσεις για την δεύτερη θέση που λόγο ομάδων με προβλήματα θα ανοίξουν για την Γ εθνική μία ακόμα θέση ανόδου μέσω της διαδικασίας των μπαράζ(πχ Νίκη Βόλου,ΟΦΗ).

Προτεινόμενα Άρθρα