Σάρωσαν τα κορίτσια του ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Με το κύπελλο του νικητή γύρισαν από την Κομοτηνή τα κορίτσια του ΑΡΗ που κατέκτησαν την πρώτη θέση στα τουρνουά της Κομοτηνής.

Η σελίδα του τμήματος στο facebook αναφέρει:

Γυναίκες ΑΡΗ:

Οι αγώνες έγιναν στο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης,πίσω από την ΕΡΑ Κομοτηνής,στην Κομοτηνή και είχαν συνολική διάρκεια 1 ώρα,σε δύο 30λεπτα ημίχρονα.

1ο φιλικό:

12:15 ΑΡΗΣ- Βασίλισσες Ξάνθης 0-0

Ο προπονητής των κοριτσιών του ΑΡΗ,ο Γιώργος Σπυριδωνίδης, χρησιμοποίησε όλες τις ποδοσφαιρίστριες του και δοκίμασε διάφορα συστήματα στο πρώτο φιλικό με τις Βασίλισσες Ξάνθης.

Στο πρώτο φιλικό οι κίτρινες ήταν πολύ καλύτερες από τον αντίπαλο τους και πίεζαν σε όλο το παιχνίδι για να πετύχουν κάποιο γκολ. Έτσι οι κίτρινες έχασαν πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με την Αναστασία Σπυριδωνίδου με μια κεφαλιά που έκανε και με κάποια σουτ από καλή θέση.

Στο δεύτερο ημίχρονο η πίεση του ΑΡΗ συνεχίστηκε και οι κίτρινες είχαν περισσότερο την κατοχή της μπάλας. Στο δεύτερο ημίχρονο οι κίτρινες έχασαν αρκετές ευκαιρίες με την Ευαγγελία Μαντατζή,την Αναστασία Σπυριδωνίδου και την Ιωάννα Καλογεροπούλου. Όμως οι κίτρινες δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ με αποτέλεσμα ο αγώνας με τις Βασίλισσες Ξάνθης,ομάδα Β Εθνικής να λήξει ισόπαλος με 0-0.

2ο φιλικό:

13:25 Ροδόπη 87′ Κομοτηνής-ΑΡΗΣ 0-2

Ημίχρονο 0-1

Και σε αυτόν τον φιλικό αγώνα ο προπονητής των κοριτσιών του ΑΡΗ,ο Γιώργος Σπυριδωνίδης,χρησιμοποίησε όλες τις ποδοσφαιρίστριες του και δοκίμασε κάποια σχήματα. Ο Γιώργος Σπυριδωνίδης συνολικά και από τους δύο φιλικούς αγώνες έμεινε ικανοποιημένος από τις ποδοσφαιρίστριες του και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα.

Ο ΑΡΗΣ και σε αυτόν τον φιλικό αγώνα είχε περισσότερο την κατοχή της μπάλας και πίεζε από την αρχή του αγώνα για να πετύχει κάποιο γκολ. Έτσι ο ΑΡΗΣ στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε και άνοιξε το σκορ με ένα ψηλοκρεμαστό σουτ της Αναστασίας Σπυριδωνίδου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΡΗΣ συνέχιζε να πιέζει την αντίπαλη άμυνα και έχασε πολλές ευκαιρίες. Σημαντική ευκαιρία έχασε η Αναστασία Σπυριδωνίδου,όπου μετά από ατομική προσπάθεια της έκανε το σουτ μέσα στην περιοχή και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Στην συνέχεια ο ΑΡΗΣ θα πετύχει και δεύτερο γκολ με σουτ από την Αναστασία Σπυριδωνίδου. Έτσι οι κίτρινες νίκησαν την Ροδόπη 87′ Κομοτηνής,ομάδα Β Εθνικής.

Έτσι οι κίτρινες είχαν 4 βαθμούς και τερμάτισαν πρώτες στο φιλικό τουρνουά στην Κομοτηνή.

Μετά το τέλος των αγώνων απονεμήθηκε κύπελλο στην ομάδα του ΑΡΗ για την πρώτη θέση στο φιλικό τουρνουά και απονεμήθηκε και τιμητική πλακέτα στον ΑΡΗ για την ανάπτυξη και την προβολή του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Συνολικά τα αποτελέσματα στις γυναίκες:
11:00 Βασίλισσες Ξάνθης- Ροδόπη 87 Κομοτηνής 0-2
12:15 ΑΡΗΣ- Βασίλισσες Ξάνθης 0-0
13:25 Ροδόπη 87′ Κομοτηνής-ΑΡΗΣ 0-2

Η Τελική Βαθμολογία του φιλικού τουρνουά στην Κομοτηνή
1. ΑΡΗΣ 4
2. Ροδόπη ’87 Κομοτηνής 3
3. Βασίλισσα Θράκης 1

Κορασίδες ΑΡΗ:

Οι αγώνες έγιναν στο γήπεδο 5 επί 5 της ΕΠΣ Θράκης,πίσω από την ΕΡΑ Κομοτηνής,στην Κομοτηνή και είχαν συνολική διάρκεια 20 λεπτά. Και ο τελικός επίσης είχε διάρκεια 20 λεπτά τελικά και όχι 30 λεπτά. Και οι αγώνες έγιναν σε γήπεδο 5 επί 5 με την συμμετοχή 6 ποδοσφαιριστριών εναντίον 6 και με μικρότερη μπάλα κατά ένα μέγεθος.

Ο αγώνας των κορασίδων του ΑΡΗ μας με τις κορασίδες των Αμαζόνων Δράμας έγινε τελικά στις 11:25 και όχι στις 11:00.

Επίσης ο τελικός του 2ου φιλικού τουρνουά Γυναικείων Ακαδημιών στην Κομοτηνή έγινε τελικά στις 15:00 και όχι στις 13:40.

1ο φιλικό του ομίλου:

11:25 Αμαζόνες Δράμας-ΑΡΗΣ 0-3

Ημίχρονο 0-1

Οι κορασίδες του ΑΡΗ μας ήταν καλύτερες σε όλα τα σημεία στον πρώτο φιλικό αγώνα και κέρδισαν τις κορασίδες των Αμαζόνων Δράμας εύκολα με 0-3.

Στο πρώτο ημίχρονο οι κίτρινες πίεζαν την αντίπαλη άμυνα με καλή κυκλοφορία της μπάλας. Οι κίτρινες έχασαν κάποιες ευκαιρίες με την Δήμητρα Κρομύδα στο 4′ και στο 6′ της αναμέτρησης όπου η Δήμητρα Κρομύδα με προβολή και τις δύο φορές έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Στο 7′ της αναμέτρησης η Μαρία Θωμαδάκη με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-1 υπέρ του ΑΡΗ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι κίτρινες συνέχισαν την πίεση τους στην αντίπαλη άμυνα και το ωραίο ποδόσφαιρο που έπαιζαν. Έτσι στο 11′ η Σοφία Παπαδοπούλου με ωραίο σουτ μέσα στην περιοχή έκανε δύο τα τέρματα για τον ΑΡΗ.

Και τρία λεπτά αργότερα η Μαρία Θωμαδάκη με σουτ μέσα στην περιοχή έκανε το 0-3 υπέρ του ΑΡΗ,όπου ήταν το τελικό σκορ του αγώνα.

ΑΡΗΣ(Κολλήγα,Παράσχου):Βήκα(Τερματοφύλακας),
Μουστακλή,Θωμαδάκη,Παπαδοπούλου,Παρούση(Αρχηγός),Κρομύδα,Τσιάτσου,Κιουρτσή.

2ο φιλικό του ομίλου:

11:50 ΑΡΗΣ-Α.Ο. Θράκης Αλεξανδρούπολης 2-1

Ημίχρονο 1-0

Οι κορασίδες του ΑΡΗ σε αυτό το φιλικό δυσκολεύτηκαν από την αντίσταση που βρήκαν από τον αντίπαλο τους,αλλά στο τέλος κατάφεραν και νίκησαν με 2-1 και προκρίθηκαν αμέσως στο τελικό του 2ου φιλικού τουρνουά Γυναικείων Ακαδημιών στην Κομοτηνή.

Ο ΑΡΗΣ είχε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο και πίεζε για να προηγηθεί στο σκορ. Έτσι οι κίτρινες στο 8΄ της αναμέτρησης έκαναν το 1-0 με την Μαρία Θωμαδάκη με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι κορασίδες του Α.Ο. Θράκης Αλεξανδρούπολης ισορρόπησαν τον αγώνα και ισοφάρισαν στο 14′.

Η Χριστιάνα Βήκα,η τερματοφύλακας του ΑΡΗ,στην συνέχεια απέκρουσε δύο τετ α τετ της αντίπαλης επιθετικού στο 15′ και στο 16′.

Στο 17′ η Χριστίνα Κιουρτσή βρέθηκε σε καλή θέση,σε τετ α τετ,και έκανε το πλασέ,όπου η μπάλα βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι και βγήκε άουτ.

Για να έρθει πάλι η Μαρία Θωμαδάκη,ένα λεπτό πριν την λήξη του αγώνα, με ωραίο σουτ μέσα στην περιοχή να κάνει το 2-1 υπέρ του ΑΡΗ,όπου ήταν το τελικό σκορ του αγώνα.

Και οι κίτρινες πανηγύρισαν έντονα αυτό το σημαντικό γκολ που τους έδωσε την πρόκριση στον τελικό.

Έτσι οι κίτρινες με δύο νίκες σε δύο αγώνες πέρασαν απευθείας στον τελικό,οπού εκεί τελικά θα αντιμετωπίσουν πάλι τον Α.Ο. Θράκης Αλεξανδρούπολης.

Προπονήτρια των κορασίδων αυτή τη φορά ήταν μόνο η Μιχαέλα Παράσχου,γιατί η Ρία Κολλήγα αγωνιζόταν με την γυναικεία ομάδα του ΑΡΗ εναντίον της ομάδας Βασίλισσες Ξάνθης.

ΑΡΗΣ(Παράσχου):Βήκα(Τερματοφύλακας),
Μουστακλή,Θωμαδάκη,Παπαδοπούλου,Παρούση(Αρχηγός),Κρομύδα,Τσιάτσου,Κιουρτσή.

Τελικός του 2ου φιλικού τουρνουά Γυναικείων Ακαδημιών στην Κομοτηνή:

ΑΡΗΣ-Α.Ο. Θράκης Αλεξανδρούπολης 2-1

Ημίχρονο 1-0

Στον τελικό ο αγώνας ήταν ακριβώς όπως ήταν ο αγώνας του ομίλου όπου έπαιξαν οι δύο ομάδες και νίκησαν οι κίτρινες με 2-1.

Έτσι και στον τελικό οι κίτρινες νίκησαν τον Α.Ο. Θράκης Αλεξανδρούπολης με 2-1 και βγήκαν πρώτες στο 2ο φιλικό τουρνουά Γυναικείων Ακαδημιών στην Κομοτηνή.

Στο πρώτο ημίχρονο οι κίτρινες ήταν καλύτερες και είχαν περισσότερο την μπάλα στα πόδια τους.

Οι κίτρινες προηγήθηκαν στο σκορ στο 7′ της αναμέτρησης με εκπληκτικό γκολ της Δήμητρας Παρούση,όπου με σουτ έξω από την περιοχή η Δήμητρα Παρούση έστειλε την μπάλα στο γάμα της εστίας.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μαρία Θωμαδάκη χτύπησε στο πόδι της από κλωτσιά αντίπαλης αμυντικού και έτσι δεν αγωνίστηκε στα τελευταία 9 λεπτά του τελικού.

Ο ΑΟ Θράκης Αλεξανδρούπολης θα κάνει το 1-1 στο 12′.
Και στην συνέχεια του αγώνα η Χριστιάνα Βήκα,όπως και στον αγώνα του ομίλου, απέκρουσε δύο τετ α τετ της αντίπαλης επιθετικού στο 14′ και στο 16′.

Για να έρθει η Σοφία Παπαδοπούλου,ένα λεπτό πριν την λήξη του τελικού, αυτή την φορά με ατομική προσπάθεια και με σουτ να κάνει το 2-1,όπου ήταν το τελικό σκορ του τελικού.

Μετά την λήξη του αγώνα οι κορασίδες του ΑΡΗ πανηγύρισαν έντονα αυτήν την επιτυχία τους.

Μετά το τέλος των αγώνων απονεμήθηκε κύπελλο στις κορασίδες του ΑΡΗ για την πρώτη θέση στο φιλικό τουρνουά και απονεμήθηκε και τιμητική πλακέτα στις κορασίδες του ΑΡΗ για την ανάπτυξη και την προβολή του γυναικείου ποδοσφαίρου.

ΑΡΗΣ(Κολλήγα,Παράσχου):Βήκα(Τερματοφύλακας),
Μουστακλή,Θωμαδάκη,Παπαδοπούλου,Παρούση(Αρχηγός),Κρομύδα,Τσιάτσου,Κιουρτσή.

Συνολικά τα αποτελέσματα των Κορασίδων του ΑΡΗ:

11:25 Αμαζόνες Δράμας-ΑΡΗΣ 0-3
11:50 ΑΡΗΣ-Α.Ο. Θράκης Αλεξανδρούπολης 2-1

Τελικός του 2ου φιλικού τουρνουά Γυναικείων Ακαδημιών στην Κομοτηνή:

15:00 ΑΡΗΣ-Α.Ο. Θράκης Αλεξανδρούπολης 2-1

Προτεινόμενα Άρθρα