Δρομολογείται το θέμα του ΙΚΑ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το χρέος στο ΙΚΑ και η ρύθμιση των 100 δόσεων

Ο Ερασιτέχνης παρακολουθεί καθημερινά και με αγωνία τις εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα, παράλληλα όμως προσπαθεί να «τρέξει» και τα δικά του θέματα, τα οποία δεν είναι και λίγα.

Ενα από αυτά έχει να κάνει με το ΙΚΑ και το χρέος τους συλλόγου προς αυτό. Μέχρι πρότινος η αποπληρωμή του, μόνο εύκολη δεν ήταν, η ρύθμιση των 100 δόσεων όμως φαίνεται ότι λύνει τα χέρια των ανθρώπων της ομάδας, έως έναν βαθμό. Η διορία για τις 100 δόσεις λήγει στα τέλη Ιουνίου, για αυτό από πλευράς Ερασιτέχνη αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να καταβάλουν την πρώτη δόση, μπαίνοντας έτσι αυτόματα στην σχετική διαδικασία. 

Το ζήτημα φυσικά δεν είναι τόσο να μπει, αλλά να είναι συνεπής στην καταβολή των χρημάτων. Για αυτό και στον Ερασιτέχνη ψάχνουν έσοδα εν όψει της νέας χρονιάς, ελπίζοντας παράλληλα και στην εισροή ρευστού από το ποδοσφαίρου, εφόσον προβιβαστεί στην Φούτμπολ Λιγκ, μέσω των στάνταρ χρημάτων που θα καλείται να καταβάλλει στον ΑΣ. Το είχε τονίσει άλλωστε και ο Τάσος Δεσύπρης στην τελευταία ΓΣ, ότι σε ενδεχόμενη μη άνοδος του ποδοσφαίρου, θα είναι ό,τι χειρότερο για τον Ερασιτέχνη.

Προτεινόμενα Άρθρα