"Δεν μου ζητήθηκε κάτι"

από AllAboutARIS

Ο πρώην πρόεδρος του Αετού Σκύδρας και προσωπικός φίλος του Θόδωρου Καρυπίδη, Γιάννης Ναυρινιάδης μίλησε σήμερα για την πιθανότητα ενασχόλησής του με τον ΑΡΗ.

«Δεν ισχύει αυτό. Σίγουρα ο κ. Καρυπίδης είναι φίλος και γνωστός αλλά για θέμα ποδοσφαιρικό δεν έχουμε κουβεντιάσει. Δεν έχουμε κάνει τέτοια κουβέντα και οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις είναι πολλές, παρ΄ ότι είμαι Αρειανός. Ίσως από άλλη θέση να γίνει. Δε μου ζητήθηκε κάτι, δεν κουβεντιάσαμε για αυτή τη θέση. Δεν ξέρω από πού πηγάζει η πληροφορία. Με τον κ. Καρυπίδη έχουμε μια επαγγελματική σχέση, αλλά τέτοιο θέμα δεν έχει κουβεντιαστεί. Θα είναι τιμή μου, αλλά είναι τόσες οι υποχρεώσεις που δε θα μπορέσω να αντεπεξέλθω».

 Για την παρουσία Καρυπίδη:

«Χαίρομαι που θα μπορέσει να βρει τα βήματά του ο ΑΡΗ γιατί η θέση του δεν είναι στη Γ’ Εθνική. Πιστεύω ότι ο κ. Καρυπίδης θα δώσει μια νέα πνοή στον ΑΡΗ. Εχει 170 καταστήματα και μεγάλη δραστηριότητα, είναι παιδί που για μένα είναι ταλαντούχο σε αυτό το κομμάτι και προς το παρόν το μόνο που ακούω είναι καλά λόγια. Μπορεί και αντεπεξέρχεται επάξια σε όλους τους τομείς. Και στο κομμάτι του ποδοσφαίρου τα πηγαίνει αρκετά καλά. Για το μέγεθος του Αρη δεν ξέρω, είναι νέος, έχει διάθεση είναι ακούραστος και έχει τις ικανότητες».

Προτεινόμενα Άρθρα