Δίνουν τον τόνο τα νιάτα

από AllAboutARIS

Το απόγευμα της Πέμπτης, το «Κλεάνθης Βικελίδης» θα γεμίσει με τους μικρούς αθλητές του Συλλόγου, σε μία γιορτή για τον αθλητισμό και τον ΑΡΗ.

Διαφορετική από τις προηγούμενες και με επίκεντρο τους μικρούς αθλητές του ΑΡΗ, θα είναι η σημερινή γιορτή που διοργανώνει ο ερασιτέχνης με αφορμή την αυριανή συμπλήρωση 102 χρόνων ζωής. Η δύσκολη οικονομική συγκυρία για τον Α.Σ δεν επέτρεψε μεγαλεπήβολα σχέδια ούτε να κλειστεί κάποια αίθουσα ξενοδοχείου. Επιλέχθηκε το… σπίτι της ομάδας, το Κλεάνθης Βικελίδης και έμφαση στις μικρές ηλικίες που θα κρατήσουν τα επόμενα χρόνια ψηλά τη σημαία του ΑΡΗ.  

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί στις 17:00, εξήντα αθλητές των ακαδημιών του στίβου ηλικίας επτά ως δώδεκα ετών θα συμμετάσχουν σε Kids Athletics. Από τις 18:00 ως τις 20:00 θα διεξαχθούν δύο αγώνες των ακαδημιών ποδοσφαίρου (παιδικό και προπαιδικό). Μεταξύ των δύο αγώνων, οι μικροί αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν με τους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας του ΑΡΗ.

Στις 20:00, θα γίνει η κοπή πίτας παρουσία όλων των τμημάτων του Συλλόγου. Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα του συλλόγου καθώς και από την ΚΑΕ ενώ προσκλήσεις έχουν λάβει και παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και βουλευτές από το νομό Θεσσαλονίκης.

Προτεινόμενα Άρθρα