Ξεφωνητό μετά… χορηγού!

από ΑλανιΑΡΗΣ

Είδαμε άσπρη μέρα στην πρωτεύουσα με το χιονάκι που έπεσε. Άντε να δούμε και στον ΑΡΗ τώρα που υπέγραψαν και ο Ερασιτέχνης με τον Αμερικάνο. Η αλήθεια είναι ότι έκανε τρίπλα ο ΑΣ. Γράφανε όλα τα σάιτ, ότι θα γίνει το συμβούλιο την Πέμπτη και τσουπ το κάνουνε Τετάρτη και βάλανε και τις υπογραφές!

Βγήκαν τα παιδιά που ήθελαν τον πρώην και τους Ισπανούς και άρχισαν τα ξεφωνητά. Για το τι θα κάνει τα λεφτά ο Κάλας και αν θα μετοχοποιηθούν ή αν θα τα πάρει πίσω και άλλα ωραία. Να σας πω την αλήθεια από αυτά δε νιώθω.

Τον Τσαλτίδη ρωτάω, αλλά και αυτός με εκνευρίζει με τα νομικά του ώρες ώρες.

Όσο όμως νιώθω και από τα πρωτοσέλιδα που βλέπω εδώ στην πρωτεύουσα διακρίνω ότι το ψάχνουν πάρα πολύ, όλοι αυτοί που στην προηγούμενη κατάσταση δεν ήξεραν και δεν ρώταγαν ούτε για το μνημόνιο, ούτε για τα ποσοστά του ΑΣ, ούτε για τα έσοδα, ούτε για τα έξοδα.

Και μετά βλέπω και ακούω μία πολύ ωραία χορηγία.

Μέχρι τώρα ξέραμε τις χορηγίες για αβάντες. Τώρα βιώνουμε και τις χορηγίες για να ξεφωνίζουν!!! Και εγώ που νόμιζα ότι μόνο οι μηνύσεις ήταν η αιτία…

ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕ Ο ΚΑΛΑΣ!

Και μετά μου λέει και το καρντάσι από Σαλόνικα ότι πλησίασαν τον Κάλας για να του πουν ότι για να εδραιωθεί πρέπει να αγοράσει ένα μέσο ενημέρωσης.

Και του πρότειναν να αγοράσει μία εφημερίδα!!!

Το καλύτερο είναι ότι του πρότειναν αυτοί που τον ξεφωνίζουν!!! Είναι βέβαια και σύστημα αυτό.

Ο Αμερικάνος όμως είπε ΝΟ και ξανάρχισε το ξεφωνητό και με χορηγό!!!

ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΝΤΟΜΠΡΑ

Πάω και στα αγωνιστικά. Δεν μας τα λέει καλά ως τώρα ο Ντόμπρα. Σημασία έχει φυσικά να κερδίζεις και το έχει το 4 στα 4, αλλά και ο Κάμπος κέρδιζε. Πώς κέρδιζε είναι το θέμα.

Με τον Καπνίδη αυτό που έγινε ευτυχώς δεν στοίχισε. Δοκιμές κάνεις όταν είσαι μπροστά 5-6 βαθμούς. Όχι σε τέτοια ματς. Και δεν πιάνω και αυτή την εμμονή με το 4-4-2.

Είπαμε ο τεχνικός πήρε έναν προπονητή με τον οποίο έχουν τα ίδια μυαλά, δεν χρειάζεται να συμφωνούν και σε όλα.

Mέχρι τώρα δεν με πειθει αυτό που βλέπω στο χορτάρι. Εγώ δεν ξέρω από δουλεύει είναι σκύλος και τέτοια. Μπορεί να είναι βέβαια και σωστά όλα αυτά περί ομοιογένειας.

Όμως όταν βάζεις στην ομάδα 5-6 παίκτες που ήρθαν τον Γενάρη γιατί την ίδια στιγμή δοκιμάζεις κάτι άλλο στην θέση που ο μικρός πάει καλά και κουνάει το διχτάκι.

Εγώ δεν θέλω να ακούσω δικαιολογίες μετά από γκέλα. Θέλω η ομάδα να κερδίζει και να μην βγάζει μόνη της τα μάτια της. Γιατί με τον Γάλλο κορυφή μόνοι μας θα τα βγάζαμε τα μάτια μας παραλίγο.

ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ

Από την άλλη για να σημειώσουμε και κάτι θετικό, επιτέλους η ομάδα λειτουργεί στο θέμα πειθαρχία.

Πληρώνεστε παλουκάρια;

Τέρμα τα ξενύχτια, τέρμα τα… νεύρα, τέρμα και οι τσαμπουκάδες. Όχι ότι γινόταν με τους…λάτιν και όποτε γούσταραν κεντούσαν και όποτε ήθελαν, άντε μην γράψω…

ΕΡΩΤΗΣΗ

Καλά τόσα χρόνια ο Λάμπρος λέει ότι δεν άφησε χρέη. Το δικαστήριο για ποια χρέη τον καταδίκασε; Περιμένω και τους άλλους…

SITE

Μου είπαν τα παιδιά ότι θα αλλάξει τελείως μορφή το site και είναι πολύ καλύτερο και κάτι τέτοια.

Κάτσε να μπω να δω γιατί μπορεί να μου πούλησαν και παπά για να γράψω κειμενάκι…

Προτεινόμενα Άρθρα