Ο ΑΡΗΣ δεν χρωστάει εξηγήσεις σε κανέναν

από ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΛΑΛΜΑΖΙΔΗΣ

O ΑΡΗΣ πραγματοποίησε άσχημη εμφάνιση, στο χθεσινό (14/4) εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ και έχασε δίκαια, από έναν αντίπαλο που κυνηγάει το πρωτάθλημα και είχε μεγαλύτερο κίνητρο από αυτόν στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Τόσο απλά είναι τα πράγματα. Ο ΑΡΗΣ δεν έχει να αποδείξει τίποτα και δεν χρωστάει καμία εξήγηση, σε κανέναν.

Οι εμφανίσεις, του, άλλωστε, την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, απέναντι στις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες, αποδεικνύουν από μόνες τους, του λόγου το αληθές. Δηλαδή χρειάζεται να πούμε ότι ο ΑΡΗΣ ήταν η ομάδα που «πέταξε» εκτός Κυπέλλου την ΑΕΚ, ή της στέρησε το να τερματίσει στην πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, με το 3-3 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αγωνιζόμενος, μάλιστα, με αρκετούς αναπληρωματικούς;

Η δεν ξέρουν άπαντες ότι ο Άρης στα τρία του παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ έχει δυο νίκες και μια ισοπαλία, κέρδισε τον Παναθηναϊκό στην κανονική διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου και έχασε στα πλέι οφ, χάρη στην αστοχία του στην τελική προσπάθεια, αλλά και τα τραγικά λάθη του Σκοπιανού διαιτητή, με αποκορύφωμα, τη μη αποβολή του Γεντβάι, στο μαρκάρισμα πάνω στον Μορόν.

Είναι απόλυτα, φυσιολογικό, εξάλλου, ο Άκης Μάντζιος να κάνει ροτέισον και να δοκιμάζει πράγματα. Θα κάνει πιθανότατα το ίδιο και σε άλλα παιχνίδια, σε μικρότερη έκταση, όσο πλησιάζει ο τελικός του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι, άλλωστε, μυστικό ότι για τον ΑΡΗ αυτό είναι το παιχνίδι της χρονιάς.

Φυσικά κανείς δεν χαίρεται όταν χάνει η ομάδα του. Ο ΑΡΗΣ θα πρέπει να διορθώσει τα κακώς κείμενα του, αλλά αυτό είναι κάτι που απασχολεί μόνο τον προπονητή του, τους παίκτες του και τους οπαδούς του.

YΓ. Δεν υπάρχει κανένα δίλημμα για τον ΑΡΗ σε ότι αφορά την έδρα του τελικού του Κυπέλλου, καθώς η προκήρυξη δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες. Το παιχνίδι θα πρέπει να γίνει στον Βόλο, με οπαδούς και των δυο ομάδων.

ΥΓ1. Το πόσο πολύ τους «χαλάει τη μαγιά» ο ΑΡΗΣ, φαίνεται και από τα όσα αρχίζουν, ήδη, να διαρρέονται, ότι την επόμενη αγωνιστική περίοδο είναι πιθανόν τα πλέι οφ να γίνονται με τη συμμετοχή μόνο τεσσάρων ομάδων.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X