Ενίσχυση ακόμη και αν κέρδιζε

από AllAboutARIS

Οι κίτρινοι θέλουν ακόμη 4-5 κινήσεις με παίκτες που θα διεκδικήσουν θέση στην ενδεκάδα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ: ΑΛΕΞΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ

Μετά από τόσες και τόσες προετοιμασίες, έχω μάθει να μην πέφτω σε παγίδες υπερβολικής απογοήτευσης ή και αντίθετα ενθουσιασμού από το αποτέλεσμα στο πρώτο φιλικό του ΑΡΗ στο Καρπενήσι. Είναι ακόμη πολύ νωρίς για κρίσεις. Οι παίκτες είναι απίστευτα πιασμένοι από το εξαντλητικό πρόγραμμα του Θανάση Μουρτζιάπη και φαίνεται από την παντελή απουσία φρεσκάδας, ζωντάνιας και συνεπακόλουθα ταχύτητας. Ο ΑΡΗΣ όντως ήταν χθες αργός, άνευρος και καθόλου απειλητικός αλλά εγώ προσωπικά δεν περίμενα να δω και κάτι διαφορετικό. Όσοι απαρτίζουν το ρόστερ είναι ακόμη πιασμένοι, κάποιοι είναι ακόμη πιο πίσω ( όπως ο Ίλιτς), είναι λογικό να μην υπάρχει χημεία, κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι ενώ λείπουν και αρκετά ακόμη γρανάζια.

Ο ΑΡΗΣ χρειάζεται ακόμη 4-5 παίκτες πρώτης γραμμής και το ίδιο θα υποστήριζα ακόμη και αν κέρδιζε 5-0 τον Αχαρναϊκό. Πολύ απλά γιατί οι ελλείψεις στο ρόστερ φωνάζουν εδώ και καιρό. Πέρα από την προφανή… ορφάνια στα στόπερ, ο ΑΡΗΣ πάσχει σε ολόκληρη την αριστερή του πλευρά και χρειάζεται σίγουρα δυο κινήσεις εκεί. Χρειάζεται απαραιτήτως και ένα ακόμη φορ που να γεμίζει την περιοχή ενώ σύμφωνα με τον Αναστόπουλο θέλει και ένα… εξάρι. Χρόνος ασφαλώς υπάρχει από τη στιγμή που το πρωτάθλημα αρχίζει στα τέλη Σεπτεμβρίου, αλλά καλό θα ήταν σιγά-σιγά τα κενά να καλύπτονται και ο Νίκος Αναστόπουλος να έχει όσον το δυνατόν περισσότερο χρόνο να δουλέψει μαζί τους αφού θα μιλάμε για μια καινούργια ομάδα.    

Το θετικό είναι ότι το φιλικό παρακολούθησε και ο Θόδωρος Καρυπίδης ενώ είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον προπονητή για τα μεταγραφικά και από σήμερα να… πατήσει γκάζι για να συμπληρώσει τα κενά.

Προτεινόμενα Άρθρα