Δίκη για τη δολοφονία Άλκη: Η ώρα της εισήγησης από την εισαγγελέα

από AllAboutARIS

Ολοκληρώνεται σήμερα η αγόρευση της Εισαγγελέως Κυριακής Κλιάμπα στο Μικτό Ορκωτό

Η κα Κλιάμπα αναμένεται να αναλύσει τους ρόλους και τη συμμετοχή των τελευταίων έξι κατηγορούμενων -χθες εστίασε στους πρώτους έξι- και ακολούθως να προτείνει κατηγορίες για κάθε ένα ξεχωριστά.

Θα ακολουθήσουν οι αγορεύσεις των δικηγόρων κατηγορίας και υπεράσπισης των κατηγορούμενων, μία διαδικασία που είναι πιθανό να ξεκινήσει σήμερα με τον Αλέξη Κούγια.

Οι νομικοί αναμένεται να τοποθετηθούν επί των όσων αναφέρει η εισαγγελέας, η οποία για δύο μέρες ήταν καταπέλτης τόσο προς τους κατηγορούμενους όσο και προς τους συνηγόρους τους.

Επανέλαβε ότι οι 12 κατηγορούμενοι πήγαν για να σκοτώσουν, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι… «στα οπαδικά δεν πυροβολείς, ούτε χτυπάς με μαχαίρι στην καρωτίδα. Θέλεις να προσφέρεις πόνο, μόνο που αυτοί εκείνο το βράδυ ήθελαν και να σκοτώσουν».

Μεταξύ άλλων χαρακτήρισε «παρωδία» την ομολογία του 2ου κατηγορούμενουότι αυτός κατάφερε το θανατηφόρο πλήγμα στο δεξιό μηρό του Άλκη που προκάλεσε τρώση της μηριαίας αρτηρίας. «Δεν υπάρχει ένα θανατηφόρο χτύπημα», ξεκαθάρισε η Εισαγγελέας.

Προτεινόμενα Άρθρα