Πικέ: «Δεν φοράω τη φανέλα της Μπαρτσελόνα για να τερματίζω δεύτερος ή τρίτος»

από AllAboutARIS

Για την αρνητική εικόνα που παρουσιάζει η Μπαρτσελόνα το τελευταίο χρονικό διάστημα μίλησε ο Ζεράρ Πικέ, ο οποίος ξέσπασε με αφορμή τα συνεχόμενα παιχνίδια που καλούνται να δώσουν οι ποδοσφαιριστές.
Αρκετό έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχασε η Μπαρτσελόνα, η οποία αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) στον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Κάντιθ.

Ο κεντρικός αμυντικός των «μπλαουγκράνα» Ζεράρ Πικέ, σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα τα έβαλε με την διοργανώτρια αρχή, για συνεχόμενα παιχνίδια. Παράλληλα ο ίδιος ξέσπασε και για την κριτική που δέχεται.

«Είμαι εδώ για να παλεύω για τίτλους. Δεν φοράω τη φανέλα για να τερματίζω δεύτερος ή τρίτος. Είμαι σίγουρος πως παρά το κακό ξεκίνημα είμαστε ανταγωνιστικοί και έχουμε δίψα για νίκες. Χρειαζόμαστε τον κόσμο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στην αρχική του τοποθέτηση.

Στην συνέχεια της τοποθέτησης του, ο ίδιος αναφέρθηκε για τα συνεχόμενα ματς όπου και είπε τα εξής: «Έχουμε ένα ματς σε λιγότερο από 72 ώρες. Παίξαμε τη Δευτέρα με τη Γρανάδα, τώρα Πέμπτη, μετά πάλι Κυριακή και στη συνέχεια έχουμε Champions League. Είμαστε άνθρωποι οι ποδοσφαιριστές».

Προτεινόμενα Άρθρα