Serie A: «Έκλεψε» βαθμό από τη Κάλιαρι η Γιουβέντους (hls)

από AllAboutARIS

Η γηραιά κυρία ήρθε ισόπαλη 2-2 εκτός έδρας με την Κάλιαρι για την 33η αγωνιστική της Serie A, με αποτέλεσμα να ανέβει στους 64 πόντους, αν και η Μίλαν θα έχει τώρα την ευκαιρία να ξεφύγει ακόμη περισσότερο στη δεύτερη θέση με ενδεχόμενη νίκη επί της Ίντερ.

Από πολύ νωρίς, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με σκορ 2-0, σκοράροντας δύο φορές από την άσπρη βούλα. Αρχικά, μέσω VAR η Κάλιαρι κέρδισε πέναλτι στο 28′ το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Τζανλούκα Γκαετάνο, ενώ στο 36′ πήραν και δεύτερη παράβαση εντός περιοχής, με τον Γέρι Μίνα αυτή τη φορά να γράφει το 2-0.

Παρόλα αυτά, όσο περνούσε η ώρα, η Γιουβέντους έδειχνε τα… δόντια της. Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ανέβηκε μέτρα στο γήπεδο και μείωσε στο 61′, με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς να εκτελεί εύστοχα ένα απίθανο φάουλ και να ξαναβάζει τη «Γιούβε» στο κόλπο.
Τελικά, η πίεση των φιλοξενούμενων δικαιώθηκε, αφού στο 87′ ο Αλμπέρτο Ντοσένα παρενέβη λανθασμένα σε σέντρα του Γιλντίζ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2. Η Κάλιαρι, πλέον, έχει 32 βαθμούς και παραμένει στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη, χωρίς να έχει εξασφαλιστεί.

 

Προτεινόμενα Άρθρα