Ακαδημία Πόλο: Πρεμιέρα στο τουρνουά «Μέγας Αλέξανδρος»

από AllAboutARIS

Ξεκίνησε χθες το πρώτο Τουρνουά Υδατοσφαίρισης «Μέγας Αλέξανδρος» που διοργανώνει η Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης και Υδατοσφαίρισης της ΚΟΕ σε συνεργασία με την ομοσπονδία και τους συλλόγους, για ομάδες Παίδων και Νεανίδων.

Το τουρνουά διοργανώνεται μετά και την προτροπή των ομοσπονδιακών προπονητών (αγοριών και κοριτσιών) για συνεχόμενα παιχνίδια προετοιμασίας μέσα σε όλη τη χρονιά. Θα διαρκέσει μέχρι τον Ιούνιο και αναμένεται να βοηθήσει πάρα πολύ όλες τις ομάδες και όλους τους αθλητές.

Συμμετέχουν συνολικά δέκα (10) ομάδες και η ομάδα μας είναι η μόνη που συμμετέχει με δυο (2) ομάδες Παίδων, αποδεικνύοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο τμήμα και το πλήθος μικρών αθλητών που υπάρχουν στις ακαδημίες μας.

Στα αγωνιστικά θέματα, στη πρεμιέρα (Παρασκευή, 30/12) του τουρνουά ομάδα ΑΡΗΣ 1 η οποία αποτελείται σχεδόν αποκλειστικά από αθλητές γεννηθέντες το 2009, κέρδισε την αξιόμαχη ομάδα του Πανσερραϊκού με 18-4 ( 7-1, 3-2, 4-0, 4-1).

Η ομάδα ΑΡΗΣ 2, που κατά βάση αποτελείται από παιδιά του μίνι παίδων, έχασε από την ομάδα του ΟΦΘ 8-10 (2-1,3-3,2-3,1-3) μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Στην επόμενη αγωνιστική (Σάββατο. 21/01/23), οι ομάδες μας θα αντιμετωπίσουν τις ομάδες του ΠΑΟΚ παιδικό και ΠΑΟΚ νέες γυναίκες, αντίστοιχα.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ τους εύχεται καλή επιτυχία.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια του τουρνουά είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

ΧΑΝΘ – ΠΑΣ ΦΟΙΒΟΣ 7-16

ΠΑΟΚ Παιδικό – Ηρακλής Νέες γυναίκες 13-8

ΠΑΟΚ Νέες γυναίκες – Ηρακλής Παίδες 15-5

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι παρακάτω αθλητές:

Ραμαδάνης Γιώργος

Καλιπτσίδης Λευτέρης

Παπανικολάου Ιάσων

Πατσαχάκης Πέτρος

Ζαραλής Θοδωρής

Μποέμης Χρήστος

Αλιάτσης Βασίλης

Γούσιος Βασίλης

Σταματάκης Γιώργος

Φυλακτός Γιώργος

Αβραμούδης Στέργιος

Καστανάρας Βαγγέλης

Χατζίδης Βασίλης

Ταγρές Στέλιος

Σοφοκλέους Σοφοκλής

Πλατής Νίκος

Χασάπης Στέργιος

Καραγιώρας Στέλιος

Αλιάτσης Άγγελος

Σιούτας Δημήτρης

Καϊμασίδης Βασίλης

Γιαντσιδιώτης Θωμάς

Γιάνναρος Παναγιώτης

Προτεινόμενα Άρθρα