Βόλεϊ Γυναικών: Αύριο (27/3) η «μάχη» με τον Απολλώνιο

από AllAboutARIS

Να… ξεμπερδεύει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από τα πλέι άουτ, θέλει το γυναικείο τμήμα του ΑΡΗ, αρχής γενομένης από αύριο κόντρα στον Απολλώνιο.

Αναλυτικά:

‘Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του ΑΡΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και υποδέχεται αύριο (Τετάρτη 27/03) τον Απολλώνιο στις 19:00, στη Μίκρα, στο πλαίσιο της πρώτης αναμεταξύ τους αναμέτρηση για τη φάση των play-out. 

Πέντε μέρες μετά, οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά, αλλά αυτή τη φορά για τα play-out, ενά διαφορετικό παιχνίδι από αυτό της κανονικής διάρκειας όπου οι «κιτρινόμαυρες» προ λίγων ημερών κέρδισαν με 3-0 σετ.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να δώσουν για ακόμη μια φορά δυναμικό “παρών” σε έναν σημαντικό αγώνα. Όλοι μαζί αποτελούμε τον έβδομο παίκτη και με “όπλο” τη φωνή μας, ωθούμε τις αθλήτριες μας στη νίκη, ώστε να κάνουν το πρώτο από τα δυο βήματα που χρειάζονται.

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας. 

*Σημειώνεται ότι θα υπάρχει γενική είσοδος πέντε (5) ευρώ, με την προπώληση να ξεκινάει πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ ισχύει κανονικά το ενιαίο εισιτήριο διαρκείας”.

Προτεινόμενα Άρθρα