Βόλεϊ Νεανίδων: Η Αγγελική Τρύψια και η Ευτυχία Χωριάτη για το Final 4

από AllAboutARIS

Ενόψει του Final 4 Κ20 Κοριτσιών το οποίο θα διεξαχθεί στο Ε.Γ. Μίκρας το τριήμερο 5-7 Φεβρουαρίου, οι προπονητές και αρχηγοί των τεσσάρων ομάδων προχώρησαν σε δηλώσεις.

Η προπονήτρια του ΑΡΗ, Αγγελική Τρύψια, δήλωσε:

«Να ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια στις αθλήτριές μου που με την προσπάθειά τους κατάφεραν τη συμμετοχή τους σε ένα ακόμη Final 4. Αν και ως περσινή πρωταθλήτρια, η ομάδα μας φέτος κατεβαίνει τελείως διαφορετική και γνωρίζοντας ότι δεν είμαστε το φαβορί, ευελπιστούμε να δώσουμε ό,τι καλύτερο στα παιχνίδια και να καταφέρουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας. Σίγουρα το επίπεδο θα είναι υψηλό και ο κόσμος θα δει ανταγωνιστικά παιχνίδια».

Η αρχηγός του ΑΡΗ, Ευτυχία Χωριάτη επισήμανε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενες που για ακόμη μια χρονιά η ομάδα του ΑΡΗ συμμετέχει στο Final 4 Κ20. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι ομάδες που συμμετέχουν στο Final 4 είναι αξιόλογες και περιμένουμε έντονα και ανατρεπτικά παιχνίδια. Ο στόχος της ομάδας μου είναι πάνω από όλα το ομαδικό κλίμα και η συνεργασία, με αυτό τον τρόπο θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε τον περσινό μας τίτλο. Τέλος, εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες χωρίς τραυματισμούς».

Προτεινόμενα Άρθρα