Γκαντώνας: “Η κάρτα φιλάθλου είναι ιδιαίτερα σημαντική βοήθεια για τον ΑΣ ΑΡΗΣ”

από Γιώργος Γκάτος

Πέρα από τα εισιτήρια διαρκείας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, κυκλοφορούν εδώ και μερικές εβδομάδες, το εισιτήριο διαρκείας του ΑΣ ΑΡΗΣ, το οποίο από φέτος είναι ενιαίο.

Το AllAboutARIS επικοινώνησε με τον ταμία του ΑΣ ΑΡΗΣ, Αλέξανδρο Γκαντώνα, με ερωτήσεις αναφορικά με το ενιαίο εισιτήριο διαρκείας, αλλά και τη κάρτα φιλάθλου που από φέτος είναι απαραίτητη στα τμήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ.

“Το ενιαίο διαρκείας είναι μια απόφαση που πάρθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη, έτσι ώστε να ενισχυθούν τα τμήματα του συλλόγου συνολικά και να μη κουράζουμε τον κόσμο με πολλές κάρτες σε όλα τα τμήματα. Όλα είναι τμήματα του συλλόγου μας και έχουν τις ίδιες ανάγκες. Θέλουμε να μπορέσουμε -με στόχευση- να δυναμώσουμε όλα μας τα τμήματα, κάθε χρόνο” σημείωσε αρχικά για την απόφαση που πάρθηκε από τον Ερασιτέχνη ΑΡΗ για ενιαία κάρτα διαρκείας.

Για τη κάρτα φιλάθλου και τη σημασία της:

“Κοστίζει 10 ευρώ και είναι ένα ποσό που δίνεις μια φορά για όλο το χρόνο, για όλα τα παιχνίδια του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ. Είναι μια ενίσχυση προς τον ΑΣ ΑΡΗΣ, επίσης πάρα πολύ σημαντική και κρίσιμη. Είναι κάτι διαφορετικό από την κάρτα μέλους του Ερασιτέχνη, καθώς η κάρτα φιλάθλου απαιτείται μόνο για την απόκτηση εισιτηρίων σε “Κλ. Βικελίδης” και “Nick Galis Hall”.

Αξίζει να επαναλάβουμε πως είναι μια πάρα πάρα πολύ σημαντική βοήθεια για τον ΑΣ ΑΡΗΣ. Είναι επίσης και η μοναδική βοήθεια. Με τα προβλήματα που έχουν τα τμήματα και τα χρέη που αποπληρώνουν (σ.σ. μπάσκετ), δεν είναι εύκολο ο Ερασιτέχνης να ενισχυθεί, ενώ και στο ποδόσφαιρο ο ιδιοκτήτης της ομάδας πληρώνει χρέη προς παλιούς ποδοσφαιριστές και προχωρά σε βελτιώσεις στο γήπεδο”.

Για τη νέα σεζόν του ΑΣ ΑΡΗΣ:

“Είναι ακόμα μια χρονιά που προσπαθούμε να κλείσουμε πολλές τρύπες του παρελθόντος, από χρέη προς το δημόσιο ως τις κοινωφελείς υπηρεσίες, αλλά και να ενισχύσουμε σταθερά με προγραμματισμό, τόσο τα ατομικά, όσο και τα ομαδικά τμήματα του Συλλόγου μας. Σιγά-σιγά έρχονται επιτυχίες και προσδοκούμε και σε άλλες στο μέλλον, έτσι ώστε ο ΑΡΗΣ να επανέλθει εκεί που πρέπει να είναι.”

Για το γεγονός ότι οι “Κιτρινόμαυροι” βρέθηκαν στη κορυφή της λίστας με τους περισσότερους αθλητές και επιθυμούν να επανέλθουν εκεί:

“Σύμφωνα με το μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ο Σύλλογος ήταν πρόπερσι ο πρώτος σε εγγεγραμμένους αθλητές και πέρσι δεύτερος. Στόχευση μας είναι να επανέλθει ξανά στη πρώτη θέση. Πρέπει όλοι να αγκαλιάσουμε και να αγαπήσουμε τον Ερασιτέχνη. Να έρθουν τα παιδιά μας στα τμήματα του ΑΣ, καθώς καλλιεργούνται σχεδόν όλα τα αθλήματα. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε καλούς αθλητές και να χτίσουμε καλούς χαρακτήρες.”

Ενώ κλείνοντας, θέλει να στείλει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, με απώτερο σκοπό να βρεθούν όλοι δίπλα στα τμήματα του Συλλόγου:

“Ευχόμαστε καλή χρονιά σε όλα μας τα τμήματα, προκρίσεις για το ποδόσφαιρο και καλή πορεία στη σεζόν, όπως και στο μπάσκετ που επιστρέφει στο Eurocup. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον ΑΣ, πρέπει να αγκαλιάσουμε τη προσπάθεια όλων των τμημάτων μας. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας και φυσικά όποιος θέλει είναι ευπρόσδεκτος με τις προτάσεις του και τις ιδέες του. Θέλουμε όλοι να αγαπήσουν τη «μάνα» του Συλλόγου!

Μπορείτε ΕΔΩ να βρείτε όλες τις πληροφορίες για το ενιαίο εισιτήριο διαρκείας

Μπορείτε ΕΔΩ να βρείτε όλες τις πληροφορίες για τη κάρτα φιλάθλου

Προτεινόμενα Άρθρα