Δερμεντζόπουλος: «Στο… βάθος ένα ενιαίο Μουσείο του ΑΡΗ»

από AllAboutARIS

Στην εκπομπή «Η Ώρα του ΑΣ ΑΡΗΣ» και καλεσμένος της Ελένης Γρηγοράκη ήταν ο υπεύθυνος του τομέα ιστορίας του ΑΡΗ, Βασίλης Δερμεντζόπουλος που μίλησε για το μεγάλο εγχείρημα.
Αρχικά είπε: «Ξεκίνησε το 2013 με την ιστοσελίδα aris.re για να βάλω μαζί τα κομμάτια του παζλ της ιστορίας του ΑΡΗ, πρώτα το ποδόσφαιρο μετά το μπάσκετ αλλά και μετά με την συνεργασία με τον ΑΣ, αγάπησα και τα υπόλοιπα τμήματα. Στο βάθος… βλέπω ένα ενιαίο Μουσείο του ΑΡΗ. Φανταστείτε ένα παιδάκι που ακόμα δεν… μπουσουλάει. Κάπως έτσι είναι αυτή την στιγμή η δουλειά μας.
Πρέπει να γίνει κάτι σωστό, να βρούμε όλα τα εκθέματα. Κάποια μετάλλια είναι στην εγγονή κάποιου, στον οικογένεια ενός άλλου. Στο Χαριλάου σε κάθε δωμάτιο έχει και ένα τρόπαιο του ΑΡΗ. Όλα αυτά πρέπει να τα συγκεντρώσουμε, να περάσουμε στην ψηφιακή εποχή για να δημιουργήσουμε κάτι που να μείνει για τις επόμενες γενιές».
Επίσης αναφέρθηκε στους τίτλους του συλλόγου λέγοντας «Έχουμε αυξήσουμε το νούμερο, αρχικά πιστεύαμε πως ήταν 269 οι τίτλοι σε πανελλήνιο επίπεδο από όλα τα τμήματα. Αλλά βρήκαμε τίτλους και ήδη έχουμε ξεπεράσει τους 300 και πιστεύω πως θα είναι μεγαλύτερος ο αριθμός».

Δείτε την εκπομπή:

 

Προτεινόμενα Άρθρα