Η βράβευση του Γρηγοριάδη από τον Παπαγεωργίου (pic)

από AllAboutARIS

Η επίσημη ενημέρωση του ΑΣ για την χτεσινή πρώτη μέρα της διοργάνωσης "ΑΡΗΣ-ΤΕΙΑ 2014"

Η βράβευση του Αρη Γρηγοριάδη ήταν από τις στιγμές που ξεχώρισαν κατά της χτεσινή πρώτη μέρα της διοργάνωσης “ΑΡΗΣ-ΤΕΙΑ 2014” (http://www.allaboutaris.com/item.asp?id=39416), 

Ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Χάρης Παπαγεωργίου, τίμησε τον πρώην κολυμβητή του ΑΡΗ για την προσφορά του στο σύλλογο, όπως αναφέρει και η επίσημη ενημέρωση του ΑΣ, η οποία δημοσιεύτηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου.

Αναλυτικά: 

“Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα του μήτινγκ υγρού στίβου “ΑΡΗΣ-ΤΕΙΑ 2014”, που διοργανώνει ο ΑΣ ΑΡΗΣ στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Κολυμβητηρίου. Οι συμμετοχές στην πρώτη μέρα, όπου αγωνίζονταν, αθλητές της αγωνιστικής κατηγορίας, ήταν γύρω στους 500 και είχαν αρκετά καλές επιδόσεις.

Το παρών, στα “ΑΡΗΣ-ΤΕΙΑ 2014” έδωσαν ο Πρόεδρος Χάρης Παπαγεωργίου και οι εκ των νέων συμβούλων, Σάββας Αναστασίου και Αναστάσιος Οικονόμου. Στην εναρκτήρια ομιλία του, ο Πρόεδρος του ΑΣ ΑΡΗΣ τόνισε, μεταξύ άλλων: “Ο ΑΡΗΣ συμπληρώνει φέτος μία ιστορία 100 χρόνων. Εμείς οι Αρειανοί είμαστε υπερηφάνοι για την ομάδα μας, καθώς, πέρα από τις αθλητικές διακρίσεις, ο σύλλογος διδάσκει ήθος και κρατάει ψηλά τα ιδανικά και τις αξίες. Αυτά τα στοιχεία, άλλωστε, είναι που κάνουν τον ΑΡΗ έναν σύλλογο σεβαστό απ΄ όλους».

Να σημειωθεί ότι στο περιθώριο της πρώτης μέρας των αγώνων, τιμήθηκε για την προσφορά του στον ΑΡΗ, ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής Άρης Γρηγοριάδης.

Τα “ΑΡΗΣ-ΤΕΙΑ 2014″, συνεχίζονται την Κυριακή, με τους κολυμβητές της προαγωνιστικής κατηγορίας”.

Προτεινόμενα Άρθρα