Στη Λάρισα για το κύπελλο οι γυναίκες

από AllAboutARIS

Ο νικητής προκρίνεται στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τη σελίδα του τμήματος στο facebook, ARIS Women Soccer Club:

“Με μια απογευματινή προπόνηση στις 12/2/2016 στις 20:00 στο γήπεδο των Planet Fc,στο Αγρόκτημα Θέρμης,ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των κοριτσιών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Α.Ε. Λάρισας, που θα γίνει στις 14/2/2016 στις 15:00 στο γήπεδο Αλκαζάρ ,της Λάρισας.

Η αποστολή θα αναχωρήσει οδικώς με λεωφορείο από την Θεσσαλονίκη στις 14/2/2016 στις 10:00 με προορισμό την Λάρισα.Και αμέσως μετά την λήξη του αγώνα θα αναχωρήσει για την Θεσσαλονίκη.

Ο νέος προπονητής του ΑΡΗ,ο Γιώργος Σπυριδωνίδης μετά την τελευταία προπόνηση ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 22 ποδοσφαιρίστριες,οι οποίες είναι οι εξής:

Εύη Γαβριηλίδου, Ξένια Κυριάκη, Χριστιάνα Βήκα, Αλεξάνδρα Γιαμαλή, Ευαγγελία Μαντατζή, Αναστασία Μίχου, Χαρά Νεοφύτου, Ρία Κολλήγα, Εύα Αργυροπούλου, Μιχαέλα Παράσχου, Αναστασία Σπυριδωνίδου, Ευαγγελία Σύραλη, Κυριακή Βασιλείου, Άννα Κωνσταντινίδου, Ελένη Τσιακλίδου, Κέλλυ Τσιτσιά, Jasna Djordjevic, Anica Plecic, Ιωάννα Καλογεροπούλου, Ελένη Βουτσά, Κατερίνα Βατού, Άσπα Τσιγγελίδου”.

Προτεινόμενα Άρθρα