"ΑΡΗΣ μέχρι το τέλος του κόσμου!"

από AllAboutARIS

Ο 30χρονος αθλητής πήρε το δεύτερο μεταπτυχιακό του και δέχτηκε τα συχγαρητήρια των υπευθύνων της ομάδας

Το τμήμα υδατοσφαίρισης του ΑΣ ΑΡΗΣ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τα συγχαρητήριά του στον αθλητή, Σταύρο Βοριά, για τη νέα ακαδημαϊκή του επιτυχία.

Αναλυτικά:

“Ο γεννημένος το 1987 αριστερόχειρας, ένα γνήσιο παιδί της κιτρινόμαυρης κερκίδας, ολοκλήρωσε με επιτυχία το δεύτερο κατά σειρά μεταπτυχιακό του πάνω στην “Στρατηγική & Πολιτική Ιστορία” στο ΑΠΘ”, με τον αθλητή να φροντίσει να ξεκαθαρίζει πως:

“Προτεραιότητα είναι η ομάδα. Πάντα η ομάδα. Θα συνεχίσω να προσφέρω ότι μου ζητηθεί από οποία πλευρά μπορώ. Το ανδρικό τμήμα είναι πολύ κοντά στο όνειρο της επιστροφής στην Α’ Εθνική και οι ακαδημίες σφύζουν από ζωή. Τα πράγματα που ετοιμάζουμε για τη νέα χρονιά θα αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις στον κόσμο της υδατοσφαίρισης και στον κόσμο του ΑΡΗ”, για να καταλήξει:

“Όνειρό μου είναι να δω την ομάδα στην Α1 με παιδιά βγαλμένα από τις ακαδημίες και θα δουλέψουμε όσο χρειαστεί στο πλευρό του Καραγιάννη, του Τσολακούδη, του Βορδουνά και του προπονητικού μας τημ για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα. ΑΡΗΣ μέχρι το τέλος του κόσμου κι ακόμη περισσότερο”.

Προτεινόμενα Άρθρα