Αγγέλου: «Η ομάδα μας έχει ένα πρόβλημα, δεν βγάζει ανακοινώσεις» (vid)

από Σταμάτης Μουρελής

Ο Βαγγέλης Αγγέλου στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ μετά τον αγώνα είπε: «Έχει ένα πρόβλημα η ομάδα μας, δε βγάζει ανακοινώσεις. Συγχαρητήρια στον ΑΡΗ για τη νίκη, εμείς συνεχίζουμε», αφήνοντας ουσιαστικά αιχμές για την διαιτησία και το κατά πόσο ευνόησε τον ΑΡΗ.

Στην συνέχεια τύπου όταν ρωτήθηκε γι αυτές είπε: «Όσον αφορά τις δηλώσεις μου στην ΕΡΤ, ναι δεν θέλουμε να βγάζουμε ανακοινώσεις. Επαναλαμβάω, οι αριθμοί λένε την αλήθεια και απλά ανέφερε το θέμα των ανακοινώσεων. Δεν το ξέρετε ότι οι ομάδες δεν βγάζουν ανακοινώσεις; Θέλετε να πείτε ότι είναι λάθος αυτό που είπα; Πείτε το».

Για το τάιμ άουτ που πήρε 2΄΄ πριν το τέλος και ποιος ο σκοπός εφόσον ο νικητής είχε κριθεί είπε: «Ο,τι προσπαθούσε και ο ΑΡΗΣ. Να βάλει καλάθι.»

Επίσης τόνισε: «Επαναλάβαμε τα προβλήματά μας ως ομάδα. Παίζουμε με πολύ λίγες κατοχές. Στο μπάσκετ παίζεις με τις κατοχές. Τα 21 λάθη και τα 29 επιθετικά του ΑΡΗ έκαναν δύσκολο το έργο μας στις κατοχές. Πρέπει να βελτιωθούμε. Παίζουμε μπάσκετ και οι αριθμοί λένε την αλήθεια. Συγχαρητήρια στον ΑΡΗ. Έχει έναν πιεστικό τρόπο παιχνιδιού και μας έβγαλε στο πλάνο μας.»

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα