Αντιμετώπισε την… τεχνητή κρίση που έψαχνε

από Γιώργος Γκάτος

Ερωτώμενος το βράδυ της Τετάρτης για την διαχείριση συναισθημάτων εντός της ομάδας, ο Γιάννης Καστρίτης στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του έχει κάνει 7 νίκες σε 8 αγώνες το τελευταίο 40ημερο και στο ότι… θα ήθελε να έχει μια τεχνητή κρίση.

«Έχουμε διανύσει ένα 40ήμερο όπου η ομάδα έχει κάνει 7/8 με πολύ σημαντικές νίκες την τελευταία εβδομάδα. Εμείς οι προπονητές έχουμε πάντα άγχος για το πώς θα παρουσιαστούμε στην επόμενη αναμέτρηση. Ειλικρινά θα ήθελα πάρα πολύ να μπορώ να έχω μια… έστω και τεχνητή κρίση, αλλά τα παιδιά μας έχουν δείξει ότι ανταποκρίνονται εξαιρετικά. Φαίνονται διψασμένοι, με τρομερό κίνητρο και παρότι υπάρχει μεγάλη κόπωση, φαίνεται ότι σε όλα τα παιχνίδια, αν όχι από την αρχή, αντιδρούμε, μετά δρούμε και βλέπουμε την εικόνα που θέλουμε. Ελπίζω ότι και αύριο θα είναι έτσι» σημείωσε συγκεκριμένα.

Ο τεχνικός του ΑΡΗ αντιμετώπισε αυτή τη τεχνητή κρίση πριν καλά-καλά τη ζητήσει. Στο ημίχρονο είχε πάρα πολλά να πει στους παίκτες του, τόσο για το αμυντικό σκέλος, όσο και για το επιθετικό. Φαίνεται πως αυτό έπιασε τόπο, καθώς οι “Κιτρινόμαυροι” μπήκαν με διαφορετική ένταση στο Β’ ημίχρονο.

Αυτό δεν κράτησε πολύ, αλλά οι παίκτες του δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Το τρομερό σερί με μεγάλα καλάθια μπροστά και σημαντικές άμυνες πίσω, έδωσαν στον ΑΡΗ τη νίκη-πρόκριση, ανταποκρινόμενοι στα θέλω του προπονητή τους.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Προτεινόμενα Άρθρα