Αρβανίτης: “Αυτά είναι τα έσοδα και τα έξοδα”

από AllAboutARIS

Ο Λευτέρης Αρβανίτης μίλησε με αριθμούς, αναφέροντας αναλυτικά τον προορισμό των εσόδων και τον εξόδων της ομάδας, ως τα τέλη της φετινής σεζόν.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

Από τον Δεκέμβριο του 2019 μέχρι 30/06 είχαμε έσοδα 1.147.945 ευρώ 1.146,8 ευρώ έξοδα. Στα έσοδα έχουμε 429 χιλιάδες από ανθρώπους που βοήθησαν τον σύλλογο, είτε με απευθείας χρήματα στο ταμείο είτε μέσω χορηγιών. Αυτό είναι και το ποσό που είχα πει ότι μπορούσαμε να φέρουμε στην ομάδα.

Είχαμε 139.547 ευρώ από διαρκείας και λοιπές δράσεις της ΚΑΕ. 58.700 από εισιτήρια, 232 χιλιάδες από το στοίχημα, 48 χιλιάδες από το ΚΕΠΑ και 21 χιλιάδες από επιστρεπτέες προκαταβολές. 15.318 από την Mastercard και μία ταμειακή διευκόλυνση από τον ΑΣ προς την ΚΑΕ, μαζί με τον έρανο του Νοεμβρίου περίπου 140 χιλιάδες ευρώ. Τα 100 ήταν από τον Ερασιτέχνη. Έχουμε υπογράψει συνυποσχετικό με την ΚΑΕ ότι τα χρήματα θα επιστραφούν στα ταμεία του ΑΣ.

Στα έξοδα, 741.387 πήγαν σε αθλητές. 97.483 στο τεχνικό τιμ 39 χιλιάδες σε μάνατζερ και 212 χιλιάδες τα υπόλοιπα έξοδα.

Η μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε πρέπει να συνεχιστεί, να πατήσει ξανά στα πόδια του, να γίνει πιο ελκυστικό και γενικά ένα τμήμα που δεν θα έχει τα βάρη των χρεών του παρελθόντος. Αυτά είναι που μας ταλαιπωρούν όλα αυτά τα χρόνια. Εάν ο ΑΡΗΣ δεν είχε τα χρέη του 2012, δεν θα είχε πρόβλημα.

Ολοι οι παίκτες, οι ξένοι, από πέρυσι έχουν εξοφληθεί πλην ενός ποσού στον Τσάλμερς και τον διακανονισμό με τον Ντραγκίσεβιτς. Οι διακανονισμοί με τους Έλληνες δεν ξεπερνούν τις 15 χιλιάδες ευρώ. Την ίδια συνέπεια θα δείξουμε και φέτος. Η αγορά βλέπει τον ΑΡΗ ότι πλήρωσε σχεδόν όλους τους αθλητές του και έχει μικρά υπόλοιπα. Δεν είναι αρνητικοί οι αθλητές ή οι μάνατζερ. Το μόνο που επιθυμούν όλοι είναι να λύσουμε τα ban.

Επίσης έχουμε ξεκινήσει μία διαδικασία να υπαχθούμε στη ρύθμιση των 240 δόσεων. Είναι πολύ σημαντικό εάν γίνει.

Προτεινόμενα Άρθρα