Αρβανίτης: “Δεν είμαστε ευχαριστημένοι αγωνιστικά αλλά έγινε δουλειά στο οικονομικό”

από AllAboutARIS

O πρόεδρος του ΑΣ ΑΡΗΣ και αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, έκανε μια γενική ανασκόπηση από την στιγμή της ανάληψης της διοίκησης.

“Είναι μία συνέντευξη Τύπου που θέλαμε να γίνει πιο μπροστά, αλλά καθυστέρησε λόγω του φακέλου αδειοδότησης. Είναι ένας απολογισμός όσων έγιναν από το 2019 που αναλάβαμε. Ένα χρονικό διάστημα που επηρεάστηκε από την πανδημία και τη νέα κατάσταση που ζούμε όλοι” σημείωσε αρχικά.

Στα τέλη του 2019 ο κ. Γουλιέλμος ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τα διοικητικά δρώμενα της ΚΑΕ. Ο ΑΣ δεν μπορούσε να μείνει αμέτοχος. Η φιλοσοφία μας ως ΑΣ είναι ότι θέλουμε να κάνουμε προσπάθεια για όλα τα τμήματα του ΑΡΗ και να μην έχουν πρόβλημα. Η προσπάθεια στον Ερασιτέχνη είναι πολύ μεγάλη. Στο μυαλό μας είχαμε να ανεβάσουμε όλα τα τμήματα στην Α1. Όταν ήρθε στο ΔΣ το ερώτημα για την ΚΑΕ, αποφασίσαμε να τρέξουμε και να στηρίξουμε το τμήμα αυτό.

Όταν αναλάβαμε, είχε γίνει μόνο μία πληρωμή. Από τον Δεκέμβριο μέχρι και τον Μάρτιο που σταμάτησε το πρωτάθλημα. πληρώσαμε τέσσερα μηνιάτικα σε όλους συγχρόνως. Η ομάδα ξέφυγε από την τελευταία θέση.

Στην αρχή της νέας σεζόν, είχαμε πάλι στο μυαλό μας το ban. Αν θυμάστε καλά, είχε έρθει η οδηγία της FIBA στην ΕΟΚ να μην γίνει τα δελτία στις ομάδες που χρωστούν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα όλοι να γίνουν αδιάλλακτοι, όπως διαπιστώσαμε στις επαφές μας για το ban. Με τις αρνητικές απαντήσεις που είχαμε, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε και να παίξουμε τις απαγορεύσεις, φτιάχνοντας το ρόστερ που όλοι είδατε

Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το τελικό αποτέλεσμα. Ο στόχος μας ήταν να πάμε λίγο καλύτερα, αλλά στον αθλητισμό χρειάζεται και λίγη τύχη. Είμαστε όμως πολύ ευχαριστημένοι με την προσπάθεια στο οικονομικό και διοικητικό κομμάτι.

Προτεινόμενα Άρθρα