Αρνητικό ρεκόρ στα δίποντα, ξανά… κύλησε στα τρίποντα

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ των τελευταίων αγωνιστικών έδειξε μια έντονη αγωνιστική μετάλλαξη και έφερνε τη μπάλα μόνιμα κοντά στο καλάθι, όπου εκεί πρωταγωνιστεί ο Κέλι.

Χθες, επανήλθαν οι κακές συνήθειες, αυτές που είχαν οι “Κιτρινόμαυροι” στην αρχή του πρωταθλήματος και για μερικές αγωνιστικές.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη εκτέλεσε 31 τρίποντα για να ευστοχήσει μόλις σε 8 (26%). Τελευταία φορά που επιχείρησε πάνω από τριάντα τρίποντα, ήταν στην ήττα από την ΑΕΚ στο Κλειστό των Λιοσίων, 50 μέρες πριν.

Ακολούθησαν 4 παιχνίδια που ο ΑΡΗΣ είχε περιορίσει κατά πολύ το τρίποντο του, εκτοξεύοντας παράλληλα των αριθμό των διπόντων. Οι “Κιτρινόμαυροι” αρέσκονται στο να παίζουν μέσα στο ζωγραφιστό τελευταία -αλλά όχι χθες, καθώς ηττήθηκαν κατά κράτος με 44-28 στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Χθες το βράδυ, ήταν η πρώτη φορά στη φετινή σεζόν που η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη επιχείρησε λιγότερα από 30 δίποντα. Το ιστορικό χαμηλό της σεζόν, μαζί με το ποσοστό της ομάδας στα τρίποντα, έφεραν τον ΑΡΗ σε ένα επιθετικό και παραγωγικό αδιέξοδο.

 

Προτεινόμενα Άρθρα