Γκαντώνας: «Σημαντική η απόφαση για το τσάρτερ, ο κόσμος στηρίζει ΚΑΕ και ΑΣ» (vid)

από AllAboutARIS

Ο Αλέξανδρος Γκαντώνας, ταμείας του ΑΣ και οικονομικός διευθυντής της ΚΑΕ, μίλησε στην εκπομπή Novibet AllAboutARIS TV LIVE με τον Χρύσανθο Τσαλτίδη και Περικλή Τράιο.
Αρχικά αναφέρθηκε στο θέμα του τσάρτερ που θα ταξιδέψει στην Ρίγα για τον νοκ-άουτ αγώνα με την Προμετέι: «Σημαντικό η ομάδα να πάει με τσάρτερ και να ακολουθήσει ο κόσμος. Και οι παίκτες χάρηκαν για την απόφαση με το τσάρτερ. Μιλάμε αρχικά πιο γρήγορες πτήσεις, σε τρεις ώρες θα βρισκόμαστε στην Λετονία.
Υπάρχει κινητοποίηση από την Γερμανία, χαιρόμαστε που θα είναι δίπλα μας. Έχουμε έρθει σε επικοινωνία με την Προμετέι για όσους φιλάθλους του ΑΡΗ πάνε μεμονωμένα, θα ανεβάσουμε πιστεύω σύντομα ένα λινκ για να μπορέσουν να αγοράσουν εισιτήρια» ενώ τόνισε για τα εισιτήρια σχετικά με τα όσα έγιναν στο Ουλμ: «Ο γηπεδούχος κάνει το κουμάντο πάντα τα εισιτήρια, προσπαθήσαμε να μπει όλος ο κόσμος μέσα στο γήπεδο στο Ουλμ για να δει την ομάδα».
Για το αν πίστευε ο ίδιος την πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup: «Με τίποτα… όχι. Θυμάμαι μία κουβέντα με τον κόουτς Καστρίτη που του είπα που πάμε με 18 αγώνες. Αλλά το πίστευε ο κόουτς, ας δούμε και τις ομάδες που αφήσαμε εκτός. Στο τέλος ήμασταν στεναχωρημένοι που δεν πήραμε το πλεονέκτημα έδρας» ενώ συμπλήρωσε: «Δεν μπορείς να προβλέψεις τους τραυματισμούς, όπως του Μπέις που είναι σοβαρός, του Μπλούμπεργκς. Ήταν μία δύσκολη κατάσταση, σε εμάς έχει παραγίνει με τους τραυματισμούς. Δεν έχει παίξει πλήρης η ομάδα».
Επίσης πρόσθεσε: «Να μην ξεχνάμε την κατάσταση της ομάδας όπως την παρέλαβε ο ΑΣ τον Δεκέμβριο του 2019, μέσα από ban, στην τελευταία θέση. Πάντα βρίσκονταν η λύση, άνθρωποι που αγαπάνε την ομάδα βγήκαν μπροστά και βοήθησαν. Αυτό που βλέπει ο κόσμος είναι πως κανένα παιχνίδι δεν είναι χαμένο, η ομάδα αυτή παλεύει κάθε φάση, κάθε μπάλα».
Όσον αφορά τον Ερασιτέχνη και το βόλει είπε: «Στο βόλει ανδρών κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια για να επανέλθει η ομάδα, ήταν παραδοσιακά στις πρώτες ομάδες της Ελλάδας. Και στο γυναικείο βόλειο γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσουμε να σωθούμε».
Για το ζήτημα του Αλεξανδρείου πρόσθεσε: «Είναι σημαντικό το θέμα του Αλεξανδρείου, πρέπει και ο σύλλογος να είναι έτοιμος για να πάρει ένα τόσο μεγάλο ακίνητο. Υπάρχουν επενδύσεις που πρέπει να γίνουν στον γήπεδο που πρέπει να τις κάνεις εσύ».

Για την κατάσταση στον ΑΣ είπε: «Πρέπει να γίνει μία απολογιστική συνέντευξη για τα όσα έχουν γίνει τόσα χρόνια. Καθημερινά γίνεται ένας μεγάλος αγώνας, ξέρουμε πως πολλά τμήματα δεν είναι εκεί που πρέπει και να πρωταγωνιστούν. Σιγά σιγά είναι η ώρα να αγκαλιάσουμε τον Ερασιτέχνη, ο αγώνας είναι διαρκής. Ο κόσμος είναι δίπλα μας, ανανεώνουν τις συνδρομές τους και βοηθάνε την προσπάθεια.

 

Δείτε την συνέντευξη

 

Προτεινόμενα Άρθρα