Δύσκολη δυάδα αγώνων και το “πρέπει” με τον Ιωνικό

από Γιώργος Γκάτος

Οι “Κιτρινόμαυροι” έχουν μπροστά τους μια τριάδα αγώνων ως τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη είναι δεδομένο ότι ψάχνει αγωνιστικό ρυθμό, καθώς από τον Νοέμβριο και έπειτα, αγωνίζεται μόλις δύο φορές το μήνα, με μεγάλα διαστήματα αποχής.

Μετά την ήττα στη Λάρισα αλλά και τη πολύ σημαντική νίκη απέναντι στον Απόλλωνα, στο “Nick Galis Hall”, ο ΑΡΗΣ έχει μπροστά του ίσως τη πιο δύσκολη δυάδα αγώνων στην Basket League (Παναθηναϊκός εκτός, Ολυμπιακός εντός) και έπειτα ακολουθεί ένα παιχνίδι must win με τον Ιωνικό.

Παρότι κέρδισε την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη στον πρώτο γύρο, όλοι αντιλαμβάνονται ότι η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη πηγαίνει ως μεγάλο αουτσάιντερ στα δύο παιχνίδι με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Το μεγάλο “πρέπει” πλέον μετατίθεται για το παιχνίδι με τον Ιωνικό, στο “Nick Galis Hall”, όπου ο ΑΡΗΣ χρειάζεται και τη νίκη αλλά και τη διαφορά.

Μέχρι τότε, ο Γιάννης Καστρίτης γνωρίζει ότι η ομάδα του πρέπει να μπει σε αγωνιστικό ρυθμό, εκμεταλλευόμενη τα παιχνίδια με τις δύο ομάδες της Αθήνας, όπου θα παλέψει και θα διεκδικήσει όσα περισσότερα μπορεί κόντρα σε ομάδες Euroleague.

Προτεινόμενα Άρθρα