Καββαδάς: «Αν δεν κερδίζαμε, θα καταστρέφαμε ότι είχαμε χτίσει» (vid)

από AllAboutARIS

Ο Βασίλης Καββαδάς μίλησε στην εκπομπη «Τζάμπολ» της ΕΡΤ και τόνισε αρχικά για την νίκη επί της Καρδίτσας: «Η νίκη ήταν πολύ σημαντική, δουλεύαμε σκληρά όλη την εβδομάδα. Για εμάς το παιχνίδι ήταν κρίσιμο, αν δεν κερδίζαμε θα ήταν λες και θα καταστρέφαμε ότι είχαμε χτίσει.
Για την παρουσία του κόσμου που γέμισε το γήπεδο με την Καρδίτσα: «Είναι σημαντικό πως ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την ομάδα, δεν είναι μόνο με την Καρδίτσα αλλά και στα προηγούμενα παιχνίδια όυ ήταν δίπλα μας. Ο κόσμςο καταλαβαίνει από μπάσκετ, αυτό που συμβαίνει στον ΑΡΗ, πως όλοι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και μέσα στις τέσσερις γραμμές αλλά και στην διοίκηση που κάνουν τα πάντα για να επαναφέρουν τον ΑΡΗ στην θέση που πρέπει να είναι. Ο κόσμος το εκτιμάει».
Για την βελτίωση της ομάδας: «Η ομάδα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης, τα περισσότερα παιδιά είνα ρούκις. Κάθε εβδομάδα θα γινόμαστε καλύτεροι, είμαι σίγουρος πως θα βελτιωθούμε και θα παίξουμε καλύτερο μπάσκετ. Αλλά η ενέργεια και το πάθος θα ξεκινάει από την άμυνα και θα βγάλουμε καλά πράγματα και στην επίθεση».
Για τον μέχρι τώρα απολογισμό του ΑΡΗ στο πρωτάθλημα είπε: «Ευχαριστημένοι από την εικόνα μας, αυτό που βγάζουμε στο παρκέ. Θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει στο Περιστέρι, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ. Υγεία και προχωράμε».
Για την παρουσία του Γιάννη Καστρίτη είπε: «Το ήταν ο κόουτς στην ομάδα ήταν πολύ σημαντικό για μένα. Ο ΑΡΗΣ έχει την ταυτότητα του Καστρίτη, η μαχητικότητα που βγάζει, το πάθος στην άμυνα, να ήμαστε εμείς πρώτοι στην μπάλα σε κάθε φάση, Δουλειά, δουλειά, δουλειά».






Προτεινόμενα Άρθρα