Καστρίτης: «Μια βραδιά που δεν λειτούργησε τίποτα, συγνώμη από τον κόσμο» (vid)

από Σταμάτης Μουρελής

Ο Γιάννης Καστρίτης δεν είχε πολλά να πει για τον αγώνα, με την απογοήτευση για το τελικό αποτέλεσμα να είναι εμφανής στο πρόσωπο του στην συνέντευξη τύπου.

Ο προπονητής του ΑΡΗ τόνισε αρχικά: «Ξεκίνησε ο αγώνας με 15-0 και στο πρώτο δεκάλεπτο με 29-6, δεν είχαμε καμία ελπίδα να επιστρέψουμε. Ήταν όμως ξεκάθαρο από την αρχή πως δεν εμφανιστήκαμε στο γήπεδο, άρα δεν μπορείς να παλέψεις. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, αν σέβεσαι τον εαυτό σου δεν ψάχνεις για δικαιολογίες. Έχουμε δείξει τι μπορούμε να κάνουμε μέσα στην χρονιά και έτσι πρέπει να αγωνιζόμαστε.

Πρέπει να μείνουμε μαζί, ενωμένοι, σαν ομάδα και σαν οικογένεια. Μέσα από αυτή την δύσκολη βραδιά, πρέπει να επιστρέψουμε και να παρουσιαστούμε ως το τέλος της χρονιάς όπως αρμόζει στην προσπάθεια μας και στον σύλλογο. Προσωπικά ζητάω συγνώμη, ένα μεγάλο συγνώμη από τον κόσμο, ξέρω πόσο που στεναχώρησε το αποτέλεσμα, τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι.

Υπάρχουν κι αυτές οι βραδιές που δεν λειτουργεί τίποτα. Για εμάς ήρθε την πιο ακατάλληλη στιγμή, απέναντι στον πιο ακατάλληλο αντίπαλο. Πρέπει όμως να δούμε τι έγινε και να προχωρήσουμε μπροστά στην χρονιά».

Για το θέμα ενέργειας και την διαφορά των δύο ομάδων είπε: «Δεν είμαι εντός της ομάδας του ΠΑΟΚ, αλλά μου έδωσε την εντύπωση πως έπαιζε έναν μεγάλο τελικό, ένα παιχνίδι… χωρίς αύριο. Στα ντέρμπι τα κερδίζει αυτός που τα θέλει περισσότερο, εμείς ούτε καν προσεγγίσαμε πως το θέλαμε τον αγώνα».

«Έχουμε δείξει πως μπορούμε να επιστρέψουμε, αλλά ήταν ξεκάθαρα αρχικά προσέγγισης, συναντάς κάτι που δεν περιμένεις ίσως. Χρειάζεται ειδικές πνευματικές ικανότητες να μπορέσεις να ισορροπήσεις και να επανέλθεις. Είναι από τις βραδιές που απλά δεν πάει… τίποτα».

Επίσης πρόσθεσε: «Σε μία τόσο βραδιά ήττα, ο προπονητής έχει τις μεγαλύτερες ευθύνες. Θα στηρίξουμε τα παιδιά μας, Έλληνες και ξένους. Δεν ξεχνάμε τι έχουμε καταφέρει, ξέρουμε τι συμβαίνει στην προπόνηση. Οπότε συνεχίζουμε την ανάλυση των λαθών. Πρώτα των δικών μου».

Για την κατάσταση του Στέλιου Πουλιανίτη είπε: «Πονάει ο Πουλιανίτης, είναι νωρίς για να πούμε το παραμικρό. Ακόμα και αύριο δεν θα έχουμε εικόνα. Απ’ ότι άκουσα μιλάμε για διάστρεμμα» ενώ συμπλήρωσε: «Δεν το περιμέναμε, δεν είχαμε δείξει τέτοια εικόνα. Ήρθαμε με φιλοσοφία πως θέλουμε να κερδίσουμε αλλά δεν έγινε τίποτα τέτοιο. Με τον Παναθηναικό πέσαμε με μία ομάδα που ίσως μας υποτίμησε, την 1η αγωνιστική που δεν μας ήξεραν. Τώρα μας ξέρουν, μας υπολογίζουν, είναι το ντέρμπι της πόλης και αν αδρανήσεις τότε έρχεται αυτό το αποτέλεσμα που είδαμε σήμερα».

Προτεινόμενα Άρθρα