Με 30άρα του Μίτσελ οι Καβαλίερς έκαναν το 1-0 (vid)

από AllAboutARIS

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς ξεκίνησαν με το δεξί στα Playoffs του NBA, με την παρέα του Ντόνοβαν Μίτσελ να επικρατεί με σχετική άνεση των Ορλάντο Μάτζικ με 97-83, κάνοντας το 1-0 στη σειρά για την ανατολική περιφέρεια.

Στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου οι Καβαλίερς είχαν τον πρώτο λόγο, με την διαφορά να ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 53-41, με το Κλίβελαντ να κάνει συντήρηση δυνάμεων και να κρατάει το προβάδισμα με άνεση μέχρι το τέλος.Ο Ντόνοβαν Μίτσελ ήταν όλα τα λεφτά για τους νικητές, με τον αστέρα των Κλίβελαντ Καβαλίερς να σταματά στους 30 πόντους. Από 16 πρόσθεσαν οι Άλεν και Μπόμπλεϊ, με τον πρώτο να έχει και 18 ριμπάουντ, ενώ 14 με 8 ασίστ πρόσθεσε ο Ντάριους Γκάρλαντ.

Ο Πάολο Μπανκέρο με 24 πόντους και ο Φρανζ Βάγκνερ με 18 ήταν οι κορυφαίοι των Ορλάντο Μάτζικ, όμως δεν ήταν αρκετοί για να οδηγήσουν την ομάδα τους στη νίκη και στο «μπρέικ».

Επόμενο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες θα είναι αυτό της Τρίτης (στις 2:00 τα ξημερώματα) στο Κλίβελαντ, ενώ μετά από αυτό, η σειρά θα μεταφερθεί στο Ορλάντο.

ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 33-26, 53-41, 73-58, 97-83

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα