Νετζήπογλου: «Αδικούμε τους εαυτούς μας»

από AllAboutARIS

Ο πρώτος σκόρερ της Εθνικής Νέων Ανδρών, Όμηρος Νετζήπογλου στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα δεν δείχνει τις πραγματικές τις δυνατότητες, έχοντας δύο ήττες.

Ο άσος του ΑΡΗ στις δηλώσεις του είπε: «Είχαμε πολλά κενά διαστήματα. Παίζουμε με δύναμη, δίνουμε το 100% και κάποια στιγμή κάποια κενά διαστήματα είναι αυτά που μας ρίχνουν πάλι πίσω στο σκορ, Πιστεύω πως πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στην άμυνα. Έχουμε δείξει πως όταν είμαστε καλά αμυντικά όλα πηγαίνουν καλύτερα. Το εκμεταλλευόμαστε με τον τρόπο που πρέπει και λειτουργούμε καλύτερα και επιθετικά και παίρνουμε κεφάλι στο σκορ».

Όσο για την ομαδικότητα και την εικόνα της Εθνικής είπε:  «Το έχουμε καταφέρει σε μεγάλο βαθμό και παιχνίδι με το παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε και θα γινόμαστε ακόμη καλύτεροι. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι κοιτάξουμε τον αυριανό αγώνα, να δείξουμε χαρακτήρα και αντίδραση και να πάρουμε μια νίκη την οποία χρειαζόμαστε και βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά».

Για τις σκέψεις μέσα στην ομάδα είπε: «Τι σκεφτόμαστε; Ότι αδικούμε τους εαυτούς μας. Φτάνουμε το παιχνίδι εκεί που θέλουμε, παίρνουμε το προβάδισμα και μετά απλά αδικούμε τους εαυτούς μας. Είναι κάτι που πρέπει να σταματήσουμε άμεσα και να πάμε για τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι».

Προτεινόμενα Άρθρα