Οι επιστροφές των Πουλιανίτη-Σιδηροηλία, δίνουν επιπλέον λύσεις!

από Γιώργος Γκάτος

Αν όλα κυλήσουν ομαλά αυτή την εβδομάδα, ο ΑΡΗΣ θα παρουσιαστεί πιο πλήρης από ποτέ άλλοτε τη φετινή σεζόν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (11/12 – 20:00).

Ο Ολιβιέ Χάνλαν αναμένεται να επιστρέψει στη δράση, μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Προμηθέα, που τον κράτησε εκτός για δύο αγωνιστικές και συγκεκριμένα στα παιχνίδια με Ηρακλή και Περιστέρι.

Οι επιστροφές για τον ΑΡΗ ξεκίνησαν ήδη την Κυριακή, όταν ο Γιάννης Σιδηροηλίας πάτησε στο παρκέ του “Nick Galis Hall” για πάνω από 10 λεπτά, ουσιαστικά στη πρώτη του φετινή εμφάνιση. Προηγήθηκε ένα σημαντικό χειρουργείο στους κοιλιακούς, που τον κράτησε για δύο μήνες μακριά από την αγωνιστική δράση.

Παράλληλα, ο Γιάννης Καστρίτης είδε τον Στέλιο Πουλιανίτη να κάνει την καλύτερη φετινή εμφάνιση του. Ο 26χρονος γκαρντ που δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Προμηθέα και ήταν ανέτοιμος στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, πήρε εκ νέου αρκετό χρόνο συμμετοχής και έδωσε ουσιαστικές λύσεις στον ΑΡΗ.

Κάπως έτσι, με τις επιστροφές των δύο Ελλήνων αθλητών και αυτή του Καναδού ηγέτη της ομάδας, το ρόστερ “γεμίζει” και πάλι και ο Γιάννης Καστρίτης βλέπει τις επιλογές του να αυξάνονται.

Προτεινόμενα Άρθρα