Οι συμβουλές του Γιάννη Αντετοκούνμπο: “Το μπάσκετ είναι διασκέδαση, χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας” (vid)

από AllAboutARIS

Η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Κίνα για εμπορικούς λόγους, ώθησε τον αστέρα του NBA και των Μιλγουόκι Μπακς, να δοκιμάσει και από το πόστο του προπονητή σε καμπ.

Ο Έλληνας διεθνής, δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει με τα παιδιά που συμμετείχαν στο καμπ, δίνοντάς τους συμβουλές γύρω από το άθλημα όντας ιδιαίτερα παραστατικός.

Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων είπε: “Νούμερο 1. Όταν κάποιος έρχεται στο γήπεδο μπάσκετ όταν προπονείστε προσπαθείτε να δείξετε τις ικανότητές σας. Δεν έχετε να αποδείξετε τίποτα σε κανέναν.

Όταν πατάω παρκέ ποτέ δεν δείχνω ασέβεια στο μπάσκετ. Ποτέ δεν νοιάζομαι αν υπάρχουν κάμερες. Το μπάσκετ είναι μπάσκετ και θα προσπαθήσω να σας βοηθήσω όπως με βοήθησαν οι άνθρωποι πριν.

Στο τέλος της ημέρας αυτό που λέω στα αδέλφια μου είναι να προσέχουν τις λεπτομέρειες. Πάντα να έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά για να βλέπετε το παιχνίδι.

Αν το κάνετε αυτό στο υπόλοιπο της καριέρας σας θα καταλαβαίνετε το μπάσκετ περισσότερο από τους υπόλοιπους ανθρώπους. Το μπάσκετ είναι διασκέδαση. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας σε οτιδήποτε κάνετε στο άθλημα”.

Προτεινόμενα Άρθρα