Ουίλιαμς στο AllAboutARIS TV Basketball Edition: “Ξεπέρασε τα όρια όταν μίλησε για τον Άλκη” (vid)

από Γιώργος Γκάτος

Ο Ζίριους Ουίλιαμς έλαβε διαδικτυακές απειλές κατά της ζωής του αμέσως μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, γεγονός που έσπευσε να δημοσιεύσει στα social media, με την ΚΑΕ ΑΡΗΣ να κινείται νομικά γι’αυτή την υπόθεση.

Ο Αμερικανός αθλητής του ΑΡΗ μοιράστηκε στο AllAboutARIS TV Basketball Edition τις σκέψεις του για το περιστατικό:

“Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι, με αρκετό πάθος και ιδιαίτερα σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Γνωρίζοντας την ιστορία με τα ντέρμπι των δύο ομάδων, μπορώ να καταλάβω το πάθος και τον… θυμό της ήττας. Με το μήνυμα, δεν είχα πρόβλημα. Έχω λάβει πολλά ασεβή μηνύματα στο παρελθόν. Τα συναντάς στον επαγγελματικό αθλητισμό. Όμως όταν αναφέρθηκε σε κάτι που έγινε (σ.σ. το περιστατικό της δολοφονίας του Άλκη), είπα ότι εδώ πέρασε τα όρια. Δεν νιώθω υπό απειλή τώρα. Βλέπω μπροστά μου, το παιχνίδι με τη Λάρισα”.

 Για την υποστήριξη της ομάδας και του κόσμου:

“Έλαβα πάρα πολλά υποστηρικτικά μηνύματα. Ακόμα και οπαδοί του ΠΑΟΚ μου έστειλαν μήνυμα για να μου πουν ότι αυτή δεν είναι η αντίδραση όλων τους και ότι δεν συμφωνούν με το μήνυμα. Είναι ένα παιχνίδι μπάσκετ. Είναι αθλητισμός. Υπάρχει πρόβλημα όταν συμβαίνουν αυτά”.

Για το αν επικοινώνησαν μαζί του από τις ΗΠΑ, διαβάζοντας το περιστατικό:

“Φυσικά. Ήταν πολύ τρομακτικό γι’αυτούς. Έλαβα πολλά μηνύματα από τους Αμερικανούς φίλους μου. Δεν μπορούσαν να το πιστέψουν.” 

Προτεινόμενα Άρθρα