Ο Καστρίτης καλείται να λύσει μια σειρά από ζητήματα

από Γιώργος Γκάτος

Το τέλος της αναμέτρησης στη Λάρισα, βρήκε τον Γιάννη Καστρίτη σε έξαλλη κατάσταση, καθώς χάθηκε ένα παιχνίδι που ήταν διεκδικήσιμο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης.

Όμως ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει χρόνο να σταθεί περισσότερο σε αυτό το παιχνίδι, παρά μόνο για να επισημάνει στους παίκτες του τα λάθη τους, κάτι που βέβαια φρόντισε να το κάνει… κατανοητό στη διάρκεια των τάιμ άουτ.

Ο ΑΡΗΣ αντιμετώπισε προβλήματα και στις δύο μεριές του παρκέ, αφού αρκετοί παίκτες δεν βρέθηκαν στην καλή τους μέρα και ήταν εμφανώς επηρεασμένοι από την έλλειψη ρυθμού.

Αμυντικά, ο ΑΡΗΣ δεν μπόρεσε να βρει την ισορροπία του, δέχθηκε καλάθια στο ζωγραφιστό και παράλληλα άφηνε αρκετά κενά στη περιφέρεια της ομάδας.

Παράλληλα, πλήρωσαν και με το παραπάνω τα λάθη τους, αφού οι γηπεδούχοι σκόραραν συνολικά 21 πόντους μετά από λάθη του ΑΡΗ.

Παίκτες όπως ο Λόκετ και ο Τζούστον, που λαμβάνουν αρκετό χρόνο στο rotation της ομάδας, δεν κατάφεραν να μπουν στο κλίμα της ομάδας. Το ίδιο συνέβη και με τους Κέλι-Γουίλιαμς για περίπου τρία δεκάλεπτα.

Οι δύο ψηλοί του ΑΡΗ, έδειχναν έξω από τα νερά τους σε ένα παιχνίδι που θα έπρεπε να κυριαρχήσουν.

Επιθετικά, το δίδυμο Κέλι-Χάνλαν είναι φανερό ότι χρειάζεται ώρες πτήσης στο παρκέ γιατί οι δύο παίκτες δεν έχουν ακόμα το επίπεδο συνεργασίας που χρειάζεται, για να πετύχει τους στόχους του ο ΑΡΗΣ.

Το σίγουρο είναι ότι παίκτες και τεχνικό τιμ, θέλουν και πρέπει να εμφανιστούν καλύτεροι στο επόμενο κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι.

Εκτός από αυτούς που απογοήτευσαν, υπάρχουν και οι Σιδηροηλίας-Κάουαν, που έκαναν ίσως το καλύτερο τους παιχνίδι με τα “Κιτρινόμαυρα”, προσέφεραν λύσεις και κράτησαν “ζεστό” τον ΑΡΗ μέχρι το τέλος.

Ο Γιάννης Καστρίτης καλείται να λύσει όλα τα παραπάνω ζητήματα, όσο η ομάδα του θα βρίσκει αγωνιστικό ρυθμό και θα ετοιμάζεται για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν.

Προτεινόμενα Άρθρα