Ο Σιδηροηλίας επέστρεψε (ξανά)!

από Γιώργος Γκάτος

Η φετινή χρονιά σίγουρα δεν είναι και η πιο… τυχερή για τον ΑΡΗ. Ο μεγαλύτερος άτυχος αυτής της σεζόν είναι ο Σταύρος Σχίζας, που ακόμα δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί, καθώς χρειάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείο στα μέσα της σεζόν, μετά από το συντηρητικό πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθούσε.

Το… όσκαρ ατυχίας μπορεί να το μοιραστεί άνετα και με τον Γιάννη Σιδηροηλία. Ο νεαρός φόργουορντ του ΑΡΗ, εμφανώς δεν ήταν έτοιμος να πάρει ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής στο χθεσινό παιχνίδι, όμως ακόμα και το 1:17 που αγωνίστηκε χθες ήταν… δευτερόλεπτα ψυχολογίας.

Ο 21χρονος αθλητής των “Κιτρινόμαυρων” πέρασε δύο φορές τη πόρτα του χειρουργείου. Την πρώτη φορά, στις αρχές Οκτωβρίου, για επέμβαση στους κοιλιακούς. Επέστρεψε στο παρκέ στις αρχές Δεκεμβρίου, για να κάνει ουσιαστικά το φετινό ντεμπούτο του κόντρα στο Περιστέρι, ενώ μετά ακολούθησε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και η σχεδόν… μηνιαία διακοπή λόγω Covid.

Ο Γιάννης Σιδηροηλίας αγωνίστηκε σε δύο ακόμα παιχνίδι τον Ιανουάριο και εκεί που φαινόταν να βρίσκει τον δρόμο του, ήρθε ένας τραυματισμός στην προπόνηση να τον στείλει ξανά για χειρουργείο. Συγκεκριμένα υπέστη κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού και υποβλήθηκε σε επέμβαση στις 30 Ιανουαρίου.

Τις τελευταίες μέρες, πήρε σιγά-σιγά συμμετοχή στο ομαδικό πρόγραμμα, για να επιβραβευτεί με συμμετοχή και ψυχολογία στο τέλος του αγώνα.

Τώρα, θα κάνει τον δικό του αγώνα για να βρεθεί στο επίπεδο που επιθυμεί ο ίδιος και η ομάδα του, ώστε να συνεισφέρει ενεργά στο rotation.

Προτεινόμενα Άρθρα