Περιμένει πολλά από Χάνλαν-Κέλι

από Γιώργος Γκάτος

Ο ΑΡΗΣ θα πατήσει και πάλι παρκέ, σε ένα παιχνίδι που κρύβει αρκετές ιδιαιτερότητες και αυτό κυρίως γιατί η ομάδα δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό.

Όμως, οι “Κιτρινόμαυροι” είναι αναγκασμένοι να επαναφέρουν τον καλό τους εαυτό και αυτό γιατί έχουν ως στόχο μόνο τη νίκη απέναντι στη Λάρισα.

Το κυρίαρχο σενάριο για να συμβεί αυτό, είναι η ταυτόχρονη καλή παρουσία των Ολιβιέ Χάνλαν και Τζέιμς Κέλι.

Ο Καναδός γκαρντ ψάχνει τον ρυθμό του, καθώς από τον τραυματισμό του το πρώτο δεκαήμερο του Νοέμβρη, έχει αγωνιστεί μόλις μια φορά, στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας πριν από περίπου έναν μήνα.

Την ίδια στιγμή, ο Τζέιμς Κέλι μετά από τα τρία σερί βραβεία MVP, πραγματοποίησε μια κακή εμφάνιση, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, στην ήττα της Πυλαίας.

Τα δύο επιθετικά όπλα του ΑΡΗ, έχουν βρεθεί ελάχιστα μαζί μέσα στο παρκέ και η παρουσία τους είναι “κλειδί” για τα επόμενα παιχνίδια των “Κιτρινόμαυρων”.

Ο Ολιβιέ Χάνλαν μετράει κατά μέσο όρο, 20,3 πόντους, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 6,7 κερδισμένα φάουλ ανά παιχνίδι, ενώ ταυτόχρονα ο Τζέιμς Κέλι μετράει 18 πόντους (με 64% στα δίποντα), 9,2 ριμπάουντ και 22 στο Efficiency.

Ο Γιάννης Καστρίτης ευελπιστεί να δει τους δύο αθλητές του σε καλή μέρα, προκειμένου να οδηγήσουν την ομάδα σε ροζ φύλλο αγώνα.

Προτεινόμενα Άρθρα