Πορωμένη ομάδα και “καυτό” Nick Galis Hall!

από Γιώργος Γκάτος

Ένα από τα δυσκολότερα φετινά τους παιχνίδια καλούνται να δώσουν σήμερα οι “Κιτρινόμαυροι” απέναντι στον Παναθηναϊκό (17:15 – Novibet AllAboutARIS TV Live Streaming, AllAboutARIS.gr Live, ΕΡΤ3).

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοίνωσε sold out σχεδόν ένα 24ωρο πριν από το τζάμπολ και στο γήπεδο δεν θα πέφτει ούτε καρφίτσα, δίνοντας ακόμα περισσότερη ώθηση σε μια ομάδα που μετράει 7 νίκες στα τελευταία 8 παιχνίδια της.

Σαφέστατα, το σημερινό επίπεδο δυσκολίας για τον ΑΡΗ Midea (4-1)  είναι εξαιρετικά υψηλό, με τον Γιάννη Καστρίτη να έχει τον Βασίλη Τολιόπουλο με περισσότερες προπονήσεις στη διάθεση του, την ίδια ώρα που Διαμαντής Σλαφτσάκης (θλάση) και Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς (διάστρεμμα) παραμένουν εκτός δράσης.

Ο Παναθηναϊκός (5-0) του Εργκίν Αταμάν, σημείωσε το πρώτο του φετινό Ευρωπαϊκό διπλό, περνώντας με 85-99 από την έδρα της Άλμπα Βερολίνου.

Σε δηλώσεις τους οι “πράσινοι”, με κύριο εκφραστή τον Κώστα Σλούκα, επισήμαναν τη σημασία της σημερινής αναμέτρησης ακόμα και για το… αβαντάζ έδρας στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι δεν αγωνίστηκε στο Β’ ημίχρονο με τους Γερμανούς, όμως προπονήθηκε κανονικά χθες με το υπόλοιπο γκρουπ που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και θα είναι διαθέσιμος απόψε.

Ώρα έναρξης: 17:15

Διαιτητές: Πουρσανίδης Γ.-Θεονάς-Χριστινάκης

Τηλεοπτική μετάδοση: ΕΡΤ3

Φωτογραφία: MegaPress

Προτεινόμενα Άρθρα