Προετοιμασία, κλήρωση και… διαρκείας

από Γιώργος Γκάτος

Ο Αύγουστος “τελειώνει” μέσα στα επόμενα 24ωρα, όμως αυτά που δεν τελειώνουν είναι τα ανοιχτά προβλήματα του ΕΣΑΚΕ.

Με την κλήρωση να είναι προγραμματισμένη αύριο, 30/8, τα πάντα είναι ανοιχτά. Το τηλεοπτικό δεν έχει κλείσει, η ΕΕΑ έχει εξετάσει ελάχιστους φακέλους, ενώ υπάρχουν και ομάδες που δεν έχουν δώσει ακόμα… σημείο ζωής.

Η αυριανή κλήρωση είναι… κάτι παραπάνω από “στον αέρα”, με τον ΕΣΑΚΕ να μην έχει ανακοινώσει ακόμα ώρα και τοποθεσία της κλήρωσης, όπως είθισται.

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η προετοιμασία του ΑΡΗ σήμερα(29/8), μετά το χθεσινό ρεπό που έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης στους παίκτες του.

Το βλέμμα των “Κιτρινόμαυρων” είναι στραμμένο τόσο στη προετοιμασία της ομάδας και στις φιλικές αναμετρήσεις που πλησιάζουν, όσο και στην περαιτέρω ενίσχυση.

Ήδη ο Ισμαέλ Σανόγκο – του οποίου η χώρα προκρίθηκε στο Μουντομπάσκετ- αναμένεται τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα, ενώ αναζητείται και ο ξένος για την θέση “3”.

Παράλληλα, μετά από καθυστερήσεις… επί καθυστερήσεων, αυτή την εβδομάδα αναμένεται η κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας προκειμένου να υπάρξει και εισροή εσόδων στα ταμεία της ΚΑΕ, μετά από αρκετούς μήνες και το τέλος του πρωταθλήματος.

Προτεινόμενα Άρθρα