Ρετζιάνα καλεί Πρίφτη να διαδεχθεί τον Σάκοτα

από AllAboutARIS

Ο Δημήτρης Πρίφτης είναι ο μεγάλος στόχος της Ρετζιάνα, όσον αφορά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, μετά την επικείμενη αποχώρηση του Ντράγκαν Σάκοτα.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης, ο Έλληνας τεχνικός αποτελεί τον πρώτο στόχο της διοίκησης του συλλόγου, προκειμένου να ισχυροποιηθεί η ομάδα και να μπουν οι βάσεις για κάτι καλύτερο τη νέα σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως προπονητής της ιταλικής ομάδας ως τώρα είναι ο Ντράγκαν Σάκοτα, γνώριμος του ελληνικού μπάσκετ, ο οποίος όμως δεν θα παραμείνει στην Ρετζιάνα.

Ένα από τα ατού του Δημήτρη Πρίφτη για να πάρει τη δουλειά είναι το γεγονός ότι νέος τζένεραλ μάνατζέρ αναλαμβάνει ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα.

Ο Έλληνας τεχνικός είχε συνεργαστεί με τον Ιταλό και στην Ούνικς Καζάν, όταν ο τελευταίος ήταν τζένεραλ μάνατζερ στην ρωσική ομάδα. Ο Πρίφτης ως τώρα είναι χωρίς ομάδα, έπειτα από την αποχώρηση του από την Τόφας Μπούρσα.

Πάντως, για τον πάγκο της Ρετζιάνα υποψήφιος είναι και ο Μάριο Φιορέτι, ο οποίος είναι συνεργάτης του Έτορε Μεσίνα και έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με την Αρμάνι Μιλάνο, γεγονός που καθιστά δύσκολη την απόφαση του.

Πηγή: sportal.gr

Προτεινόμενα Άρθρα